Macura v nesnázích: Labilní Bartošové se mu nedaří zbavit! Už tři pokusy selhaly... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Macura v nesnázích: Labilní Bartošové se mu nedaří zbavit! Už tři pokusy selhaly...

Macura Ivetu jen tak nedá!
Macura Ivetu jen tak nedá! (koláž Ahaonline.cz)

Tak v této tragikomické kauze se všechno mění z minuty na minutu! Ještě včera odpoledne »únosce« Zdeněk Macura (39) slíbil předat zpěvačku Ivetu Bartošovou (47) Rychtářovi (55) a večer a v noci si postupně domluvili tři místa předání. Jenže ani jednou to nevyšlo. Macura tak dál v autě vozí Ivetku, která sama neví, co vlastně chce...

„Necelou půlhodinu před předáním došlo k jistým okolnostem. Ivetu předám, ale nikomu jinému,“ řekl včera odpoledne Macura tajemně pro Blesk.cz. Což ale byla jen první z mnoha zmatených slov ve večerním stíhacím zavodě.

Podle následujících informací se k předávce horkého zboží (tedy Ivety Bartošové) mělo schylovat o několik hodin později na čerpací stanici nedaloho italského města Bologna. Jenže, co čert nechtěl, pánové Macura a Rychtář lidově řečeno "zakufrovali" a zatímco jeden mířil od města na sever, druhý se řítil na jih.

Totálně zmatená Iveta mezitím co chvilku měnila svůj názor, zda chce domů s Josefem, nebo zůstat s Macurou, případně se schoulit do náručí Martucciho. Druhý pokus o předání Ivety se měl odehrát v nákupním středisku, kde chtěl Macura před očima desítek svědků Ivetu předat. Jenže ani to se zatím nestalo. Itálií se tak dál prohání několik aut, která se nejsou schopna potkat.

Podle všeho vytváří zmatky právě Iveta, která se ústy Macury nejprve vyjádřila v tom smyslu, že má fobii z české policie i doktorů. O něco později měla přidat vyjádření, že fobii má i z českých novinářů. Naposledy rozšířila svůj seznam fobií o tu z Čechů obecně. Prý na ni "moc čumí".

Nebylo by nicmně správné vše házet na Bartošovou. Vždyť ona se dostala mezi hned tři mlýnské kameny. Macura jí radí stranit se Rychtáře, Rychtář do ní hučí, aby se vykašlala na Macuru a bývalý milenec Martucci ji přesvědčuje, že by s ním měla odjet na Elbu. Kde tedy nakonec zoufalá zpěvačka skončí?



Přečtěte si
marie60
11. 7. 2013 • 11:33

Tohle tady fakt ještě nebylo.Možná se toho chytne nějaký režisér a natočí nějakou telenovelu a nebo spíš tragi_komedii. Iveta by potřebovala pěkně proplesknout a hned by měla šupajdit do nějaké léčebny. Dělá si zbytečně ostudu a nejvíc ji dělá svému synovi.

vuhp
11. 7. 2013 • 10:14

To aspon Macuru vyléčí , poznal co je Bartošová zač.

johanka
11. 7. 2013 • 09:51

Už nás přestańte s Ivetkou otravovat. Je to její život a její volba. Každý z nás je za svůj život zodpovědný ..... Vybrala jsi, tak žije podle svých představ

marais
11. 7. 2013 • 08:45

Macuro, at si tu honičku po Itálii hradí Iveta ze svého... dělá si jen ostudu. Nutná léčba.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.