Chalupy slavných: Roman Skamene vděčí za krásnou chatu manželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chalupy slavných: Roman Skamene vděčí za krásnou chatu manželce!

Roman Skamene se snaží mít ze zahrady »angličák«.
Roman Skamene se snaží mít ze zahrady »angličák«. (Foto Aha! - Martin Pekárek, Daniel Černovský, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Také vás zajímá jak vypadají chalupy českých celebrit, které jsou pro normální občany nedostupné? Jsou to paláce nebo obyčejné chatky? Kdo si žije v přepychu a kdo naopak skromně? Navštívili jsme je a dokonce u některých nahlédli i dovnitř! Takže, račte dál…

Roman Skamene: Nižbor u Berouna

Chalupu pořídil před dvaatřiceti lety a okamžitě si ji zamiloval. „Baví mě dělat s rukama, takže jsem si tu hned vybudoval dílnu a pořád v ní něco kutím. I když je pravda, že v ní zrovna moc velkej pořádek nemám,“ uvedl Skamene.

Při prohlídce jeho království je patrné, že je opravdu šikovný a nápaditý. Sám vymyslel například zbudování venkovního krbu v rohu kůlny. „Prostě jsem odkopal roh širokých zdí a oheň je vidět ze všech stran,“ vysvětlil. Interiér chalupy vymýšlela ale jeho manželka. „Jediná moje záležitost je sbírka petrolejových lamp, nic víc. Všechno ostatní je parketa mé ženy,“ dodal herec.

 



Přečtěte si
vochomurka
25. 7. 2013 • 18:50

myslím, že je rozdiel medzi chatou a chalupou. Takže Roman vděčí za krásnou chalupu manželce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.