Bartošová podrazila své blízké: Posmrtná rána pro tatínka Karla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová podrazila své blízké: Posmrtná rána pro tatínka Karla!

Iveta zklamala svého tatínka Karla
Iveta zklamala svého tatínka Karla (koláž Ahaonline.cz)

Je to necelý rok, co se Iveta Bartošová (47) nad hrobem svého táty zapřísahala, že už se ani nedotkne alkoholu. Kdyby Karel Bartoš (†72) viděl, co jeho dcera vyvádí, musel by se obracet v rakvi.

Zpěvačka si dobře uvědomuje, že sklony k alkoholu zdědila právě po svém tátovi, kterého láska ke skleničce nakonec zabila. „Nechci se upít k smrti jako táta!“ slibovala u jeho hrobu Bartošová.

„Já to zvládnu líp než ty, i za tebe. Ty jsi musel strašně bojovat a já budu bojovat ještě víc… Já ti to slibuju,“ špitala na hřbitově ve svém rodném Frenštátě pod Radhoštěm a prolila u toho litry slz.  Jenže nezadržitelná touha po alkoholu Ivetu přece jen přemohla. Nezabránil jí v tom ani její ochránce Josef Rychtář (55). I když se velmi snažil, Bartošová si vždycky cestu k moku našla. Jednou se vymluvila na bolest zubu, pak zase na nespavost... Když ji teď fanatický ctitel Zdeněk Macura (39) odvážel z domu v Uhříněvsi, vypadala jako vypitá troska!

Přísloví jablko nepadá daleko od stromu se v případě Ivety a jejího otce zjevně vyplnilo. Nezabránila tomu ani matka Svatava, která svého muže našla opilého ležet pod schody v kaluži krve, a teď se bojí, co bude s její nezvěstnou dcerou.



Přečtěte si
bobin
10. 7. 2013 • 16:49

Ani Macura, ani Rychtář tady nejsou důležití. To jen jen ping-pong pro bulvár. Iveta je alkoholik, má totálně nabouranou osobnost, nulové sebevědomí, sklon k sebevraždě a bez alkoholu namůže existovat. Jako ostatně každý alkoholik. Ani krátká ústavní léčba nepomůže. Jediné řešení je zbavení svéprávnosti a absolutní dozor v léčebně.

britva
10. 7. 2013 • 11:45

možná ho tlačí flaška, co má pod hlavou

alla
10. 7. 2013 • 10:35

Autor: kk tohoto článku by se měl stydět. To co Bartošovou zabíjí není jen alkohol. To jsou chlapi, kteří potřebují nutně slávu zadarmo. kdo se podíval na její vystupování, mluvení a nejisté chování v poslední době, musí mu být jasné, že je Bartošová pod prášky. A kdo jí je asi dával??? Jak je možné, že pod tak dokonalou péčí Rychtáře takhle skončila??? Pokud do ní někdo nasype prášky a ona si na to dá alkohol, tak jí to nutně musí totálně odstřelit. Pane redaktore vzpamatujte se!!!!!!!!!!! Jste sice z bulváru, ale tohle už je moc!!!!!!!

hrabenkaostrovinova
10. 7. 2013 • 10:30

Myslím, že nepodrazila nikoho a ubližuje hlavně sobě. Udělala dobré ropzhodnutí,když odjela do Itálie .Měla by se zdržet déle, což se asi Martuccimu nelíbí a tak nabízí zájezd na Elbu a zbohem,že? Lékaři tu vskutku stojí stále za méně a méně..../ čímj jsou dražší/, tím jsou jejich služby horší a rizikovější, a drží spolu basu, tak ututlávají své omyly i nepoctivosti/

hejhej
10. 7. 2013 • 10:26

Iveta vždcky lhala a pro TV ještě víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.