"Psycholog" Macura rozebral Rychtáře: Fňuká, prosí, slibuje... A pak zaútočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

"Psycholog" Macura rozebral Rychtáře: Fňuká, prosí, slibuje... A pak zaútočí!

Macura tvrdí, že je zpěvačka týraná žena.
Macura tvrdí, že je zpěvačka týraná žena. (koláž Ahaonline.cz)

Policejní pátrání po Ivetě, které rozpoutal Josef Rychtář (55), se vůbec nezamlouvá jejímu »únosci« Zdeňku Macurovi (39). Tvrdí totiž, že Rychtář, který doposud zpěvačku jen týral, svůj smutek po Ivetě jen předstírá.

Než jsem Ivetu odvezl, volala o pomoc. Rychtář je agresor, který ji trápil a ona se ho bojí,“ tvrdí Macura. Dokonce je přesvědčený, že pátráním po zpěvačce a divadlem, které Rychtář předvádí, jí zbytečně přitěžuje. „Tím, co dělá, jen zhoršuje její zdravotní stav. Lstivě útočí na city, předstírá pláč, ale já ho znám. Je to jen jeho taktika,“ tvrdí Zdeněk, který prý už podnikl proti Josefovi právní kroky.

„Podal jsem na pana Rychtáře trestní oznámení za nebezpečné pronásledování Ivety Bartošové a za nesmyslné trestní oznámení na mě jako na údajného únosce,“ tvrdí Macura. Policie ale jeho slova popírá. „Žádné trestní oznámení jsme nepřijali,“ řekla deníku Aha! policejní mluvčí Andrea Zoulová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.