Rychtář jede do Itálie za Macurou. Vyhrožoval, že ho zabije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář jede do Itálie za Macurou. Vyhrožoval, že ho zabije!

Josef Rychtář chce Ivetu Džambulku vyrvat ze "zajetí" za každou cenu.
Josef Rychtář chce Ivetu Džambulku vyrvat ze "zajetí" za každou cenu. (Reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Policejní složky po celé Evropě by měly být v pohotovosti. A s nadsázkou je možná na místě zburcovat i vedení NATO, aby alianční vojáci pohlídali bezpečí Itálie. K moři totiž vyráží i Josef Rychtář (55) s pořádně nabroušenými pěstmi. A plavky si nevzal, protože koupat se nehodlá…

Josef Rychtář, jehož trestní oznámení na Macuru kvůli údajnému únosu smetla policie ze stolu, došla trpělivost. Rozhodl se proto jednat na vlastní pěst a vlastníma rukama vyrvat zbídačenou Ivetku Džambulku Bartošovou  (47) ze spárů jejího současného ochránce.

"Ano, plánuji cestu do Itálie. Chci najít Ivetu a přivést ji zpět do České republiky. Měla by se léčit, protože podle toho, když mi o víkendu volala, se dalo usoudit, že není vůbec v pořádku. Navíc mluvila o tom, že ji někde drží," potvrdil Šípu Rychtář, který před časem prohlásil, že pokud se Ivetě něco stane, tak Macuru zabije.

Křížová výprava Rychtáře pochopitelně řádně zneklidnila Macuru, který obratem podal trestní oznámení na Rychtáře a žádá na dálku policii o ochranu. Aby toho nebylo málo, zapletla se do celé věci rodina bývalého milence Bartošové, u které prý teď zpěvačka pobývá.

Tak nebo tak, začíná se stávat z české kauzy případ evropský, který zaměstnává jak policii českou, tak italskou. A tušíte, kdo tyhle manévry nakonec bude platit?

Přečtěte si
hejhej
10. 7. 2013 • 10:39

alfin: super,to sedí

hejhej
10. 7. 2013 • 10:38

Rychtář jede do Itálie určitě s celým TV štábem a možná i s ušákem , aby se zase zviditelnil a nemusel platit cestu. Odporné, hnusné hovado.

vagonhliny
10. 7. 2013 • 07:48

Nevypadne preto, lebo by Ivetka mohla začať rozprávať....vlastne už aj začala. Ľudia v jej stave sa nevedia brániť. Škoda jej ako speváčky. Zavesiť si na krk zakaždým takéhoto exota, to zdravý človek nespraví.

kocickamv1973
10. 7. 2013 • 07:09

Iveta Rychtáře z domu vyhazovala,taky říkal,že se odstěhuje a drží se tam jako klíště Je to psychopat,manipulátor,člověk,kterému nepomůže už ani Chocholoušek

alapavlicova
10. 7. 2013 • 04:12

Ten Rychtář je ale šašek. Proč nevypadne z jejího domu? Protože nemá kam jít. A o to mu jde. Ne o Ivetu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.