Rychtář vzteky bez sebe: Policie smetla jeho teorii o únosu Bartošové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář vzteky bez sebe: Policie smetla jeho teorii o únosu Bartošové!

Macura už není na seznamu hledaných osob. Rychtář tak ztratil jednu ze svých zbraní.
Macura už není na seznamu hledaných osob. Rychtář tak ztratil jednu ze svých zbraní. (Reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Křížová výprava Josefa Rychtáře (55) dostává první trhliny. Jeho trestní oznámení na Zdeňka Macuru totiž neshledal státní zástupce jako odůvodněné a z policejní databáze hledaných lidí byl zuřivý ctitel zpěvačky odstraněn.

Přesto oba uprchlíky policie stále hledá a intenzivně na jejich nalezení spolupracuje s italskou policií. Česká strana nicméně také potvrdila, že se jim stále nepodařilo s Bartošovou a Macurou spojit, byť Macura tvrdil, že se policii přihlásil. Prý je ale jen otázkou času, než budou oba nalezeni.

"Protože předpokládáme, že je s Ivetou Bartošovou, snažíme se je oba za pomoci zahraničních kolegů nalézt", potvrdila Blesku policejní mluvčí Zoulová. Pro Zdeňka Macura odstranění ze seznamu hledaných osob znamená i jednu dost důležitou věc: může se teď přihlásit na českém zastupitelství v Itálii bez obav z toho, že by skončil v klepetech.

Přečtěte si
zubni.pasta
9. 7. 2013 • 14:31

To je teda tóčo Jenom doufám že Rychtář bude brzy ve svěrací kazajce nebo za mřížemi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.