Svědectví Macurových sousedů: Rychtář chtěl vykopávat dveře a řval, že šu*áme všichni se všema! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svědectví Macurových sousedů: Rychtář chtěl vykopávat dveře a řval, že šu*áme všichni se všema!

Když Rychtář dům po své razii opouštěl, stihl Macurovy sousedy obvinit ze sektářství.
Když Rychtář dům po své razii opouštěl, stihl Macurovy sousedy obvinit ze sektářství. (.Foto Aha! – Ladislav Křivan, Roman Souček, Alexandr Malachovský, Jindřich Starý, Facebook, ara)

Únos Ivety Bartošové (47) má pokračování. Nedělní návštěva zpěvaččina partnera Josefa Rychtáře (55) v domě Zdeňka Macury (39), dohnala sousedy na policii.

Oba tvrdí, že jim jde o Ivetino zdraví, ale každý to dělá po svém. Zatímco Macura odjel se zpěvačkou na tajné místo do Itálie a nechce sdělit, kde je, Rychtář při jejím hledání vniknul v sobotu v nočních hodinách do Macurova domu v Líbeznicích. A tím hodně pobouřil Macurovy sousedy.

„V domě se všichni známe, máme výborné vztahy, a tak dům a někdy ani byty, nezamykáme. Pan Rychtář pobíhal po domě, řval, že vykopne dveře k bytu pana Macury, kam se nakonec i dostal, a ještě i do dalších bytů. Fotografoval si je a křičel, že tam má pan Macura bible, že je to barák jehovistů nebo jiné sekty, a že tu všichni spíme se všemi,“ sdělil deníku Aha! bezprostředně po Rychtářově návštěvě jeden ze sousedů.

Ten společně s ostatními obyvateli domu zavolal policii. Rychtářova noční návštěva došla dokonce tak daleko, že na něj obyvatelé domu v pondělí odpoledne podali trestní oznámení kvůli omezování domovní svobody. Podle nich neměl právo ani důvo, vniknout do domu a už vůbec ne fotit.

Rychtář to však vidí jinak. „To, co jsem tam viděl, předám policii. Mám vážné podezření, že někteří z nájemníků jsou součástí sekty pana Macury,“ svěřil se Aha! po vpádu do domu Rychtář.



Přečtěte si
hillaarkaa
10. 7. 2013 • 10:10

To je drama,Macura,Rychtář,hrabě-všichni v akci .Ještě zapojit Štaidla a vepříka

mirkazam
10. 7. 2013 • 09:43

Je neuvěřitelné, co si ten psychopat Rychtář dovoluje.ten musí mít pěkně nahnáno, aby Iveta nemluvila.Žádná starost o ,,Džambulku ",ale je sám připosraný strachem,co by na něho ještě mohlo vylézt.A že Iveta prosila Macuru, aby ji odvezl,což jsme slyšeli ,tak se o žádný ůnos nejedná.

kocickamv1973
10. 7. 2013 • 06:40

Macura i Rychtář jsou psychopati oba.To vidí nejen normální člověk,ale mluvila o tom i psycholožka v Tv.Zavřít je někam do klece a Ivetě by se ulevilo.Dělají z něj závislou chudinku,potřebují si něco dokazovat a kam to Iveta dopracovala.Ta,kdyby šla někam na léčení a byla bez chlapa chvíli sama,tak se dá do kupy...snad.Je to ženská hodně citlivá a ovlivnitelná...bohužel,tím si jen škodí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.