Maminka Bartošové: Ivetu nehledáme, máme vlastní starosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Maminka Bartošové: Ivetu nehledáme, máme vlastní starosti!

Matka Ivety Bartošové po své dceři nepátrá.
Matka Ivety Bartošové po své dceři nepátrá. (Koláž Ahaonline.cz)

Hysterii okolo útěku (nebo únosu?) Ivety Bartošové překvapivě nesdílí její nejbližší rodina. Maminka Ivety Bartošové Svatava (74) se k celé kauze staví velmi svérázně.

Svatava se samozřejmě o svou dceru strachuje, ale do jejího hledání a přesvědčování k návratu se ani ona, ani její děti nezapojují. „Sama po ní pátrat nemůžu, od toho je tam pan Rychtář. My se synem neuděláme nic. Máme vlastní starosti a Prahu neznáme," řekla týdeníku Sedmička maminka Ivety, která, jak je známo, nemá se svou slavnou dcerou zrovna ideální vztahy.

Svatava také přiznává, že je v kontaktu právě s Rychtářem, který po Bartošové intenzivně pátrá a snaží se úkolovat i policii. Maminky Bartošové nicméně přiznávám, že o největší strach má z pití své dcery. A není divu. Její manžel, tedy Ivetin otec, zemřel kvůli alkoholu, ke kterému má i zpěvačka velmi vřelý vztah. Partner paní Svatavy měl opilý spadnout ze schodů a přivodit si zranění, kterým podlehl.

Přečtěte si
ahmik
10. 7. 2013 • 09:50

LYZNIKU s těmi novináři a okurkovou sezonou máš sice pravdu,ale těch debilů,kteří na pobné nesmysly reagují je jak,vidíš z diskuze poměrně dost a o to bulváru jde.

kocickamv1973
10. 7. 2013 • 07:04

Maminka je pěkná PINDA.!Kdyby se o dceru starala a měla jí ráda,tak se Iveta nedostala tam,kde je.Bohužel se na člověku podepíše to,když ví,že jí matka nechtěla a může být ta ženská dospělá a odrazí se to.Já to znám.Mám podobnou pindu "matku",teda paní co mě porodila.V dospělosti pak přijdou deprese a někdo to léčí alkoholem...no někdy je to smutné

illis
9. 7. 2013 • 17:51

lillyli, ty budeš asi hodně zlá a nepříjemná . Tu Blívu si strč někam

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.