Rychtář ztrácí nervy: Macuru zabiju! Drží Ivetu zavřenou ve sklepě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář ztrácí nervy: Macuru zabiju! Drží Ivetu zavřenou ve sklepě!

Iveta Bartošová poslala děsivý vzkaz
Iveta Bartošová poslala děsivý vzkaz (koláž Ahaonline.cz/TV Prima)

Zdá se, že Josef Rychtář (55) se rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou. Poté, co prohledal byt Zdeňka Macury, pokračuje v pátrání na vlastní pěst, neváhá úkolovat policii a přidává velmi drsné výhrůžky.

V bytě Macury našel Rychtář knihy s náboženskou tématikou a pojal podezření, že celé zmizení Ivety je dílem sekty, jejímž členem Macura je. Po podivném telefonickém rozhovoru, který Rychtář bezprostředně poskytl médiím, bylo slyšet, že Iveta už sotva mluví. Může to znamenat, že je na konci sil, silně opilá nebo zdrogovaná, podobně však podle odborníků komunikují i lidé trpící velmi těžkými depresemi. Pro ně je zkrátka vyslovení jediného slova velmi obtížné.

Rychtář podle nahrávky usoudil, že podle zvuků, které slyšel, drží Ivetu někde v podzemí. „Mám dojem, že je Iveta někde ukrývaná ve sklepních prostorách,“ prohlásil nesmlouvavě a dodal, že policii poslal znovu prohledat byt Macury. Ani se přitom nepozastavil nad tím, že vše vyznívá tak, že právě on policii úkoluje. Jak se zdá, opuštěný Josef není s prací mužů a žen zákona spokojený. Prohlásil totiž, že pokud nebude policie konat, ihned podá stížnost.

A klidně prý zajde i mnohem dál. „Tady jde o minuty, jestli se Ivetě něco stane, tak pana Macuru zabiju,“ řekl Blesku vzteklý Rychtář, který na Macuru už podal trestní oznámení a Ivetu nahlásil jako pohřešovanou.

Přečtěte si
dajana
9. 7. 2013 • 01:18

Ještě to tam s ušounem natáčel a zveřejnil . Postel kde Iveta spala,počítač Macury i rozházené papíry po stole.To není trestné??????

hejhej
8. 7. 2013 • 21:03

pelagie: Myslím , že Rychtář není dobrý herec, je hysterik a ti dokážou "plakat" na povel, dokázovalka to i Iveta.Jinak souhlas.

blackpetr
8. 7. 2013 • 16:54

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.