Objevili jsme tajný hrob Jiřího Hrzána (†41): Ani milenky o něm neměly tušení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Objevili jsme tajný hrob Jiřího Hrzána (†41): Ani milenky o něm neměly tušení!

O hrobu Jiřího Hrzána neměly tušení ani jeho milenky Hana Čížková a Martha Elefteriadu
O hrobu Jiřího Hrzána neměly tušení ani jeho milenky Hana Čížková a Martha Elefteriadu (koláž Ahaonline.cz)

Deník Aha! objevil tajný hrob Jiřího Hrzána (†41) a zjistil zajímavé skutečnosti! Ani dvě osudové ženy jeho života – herečka Hana Čížková (59) a zpěvačka Martha Elefteriadu (67) dodnes nevědí, kde jejich milenec našel místo posledního odpočinku.

V září to bude 33 let, kdy zemřel jeden z největších českých herců a komiků Jiří Hrzán (+41). Podlehl zraněním, která utrpěl, když se za milenkou šplhal v Praze po římse domu, a zřítil se z balkonu na zem.

Jeho ostatky spočívají v hrobce na hřbitově v jihočeském Táboře. Jsou zde pochování i jeho rodiče a další příbuzní. „Před dvěma lety jsme sem umisťovali urnu tety, která žila v Táboře. Dceru Báru Hrzánovou jsem tu ale nikdy neviděl. To spíš zajde Tereza, dcera z druhého manželství. O hrob se stará vzdálená příbuzná paní Žítková. Málokdo ví, snad jen místní tuší, že právě tento velikán je tady pohřbený,“ prozradil Aha! zaměstnanec hřbitova.


Jiří Hrzán chodil a žil za svůj život s mnoha ženami. Patří mezi ně i herečka Hana Čížková a zpěvačka Martha Elefteriadu. Dodnes nemají potuchy, kde je pohřbený a nemohly mu ani položit na hrob květiny.

„Někdo říká, že Jirka leží v Praze, někdo v Táboře. Strašně ráda a s láskou na něj vzpomínám. Byl úžasně galantní, ale žít s ním nebylo jednoduché. Hrozně žárlil, přestože sám měl rád několik žen najednou,“ řekla Hana Čížková, hvězda Troškových Kameňáků i nového Kameňáku 4. Žila s hercem po jeho rozchodu s druhou manželkou Olgou.

Podobně hovoří i další milenka Martha Eleftheriadu. „Jirka byl opravdu zlatíčko. Fyzicky sice drobek, ale jinak nesmírně charizmatický člověk. Žili jsme spolu asi rok. Ale nebylo to vždy jednoduché,“ přiznala zpěvačka. Obě ženy jsou teď rády, že díky Aha! ví, kde je jejich milovaný Jirka pohřbený.



Přečtěte si
anezat
9. 7. 2013 • 13:04

winterfreshka
9. 7. 2013 • 08:45

Jakmile HaHaškrabalové něco objeví už z toho dělají senzaci.já to například vím i bez nich.Zlatíčka pisálkovští,jděte si radši oprášit pravopis než plkat nesmysly

bernadette
8. 7. 2013 • 18:09

Mýlíte se. Jiří Hrzán byl opravdu výjimečný herec. Možná se to nedá poznat z těch scének a veselých filmů, co se donekonečna opakují v televizi, ale kdo ho viděl na divadle, ví o čem mluvím.

pelagie
8. 7. 2013 • 13:50

napsali "jeden z největších herců a komiků."... trochu nadsazené tvrzení , byl to normální herec, kterých jsou desítky, nebyl nojak vyjimečný a tak nevím proč o něm psát s takovou pompou ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.