Vzteklý Genzer: Bartoška ignoroval jeho milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vzteklý Genzer: Bartoška ignoroval jeho milenku!

Genzer s milenkou Markétou. Pro pořadatelé nebyla dost VIP, tak na ni prostě zapomněli.
Genzer s milenkou Markétou. Pro pořadatelé nebyla dost VIP, tak na ni prostě zapomněli. (Foto Aha! – Pavel Machan, Roman Souček, Marek Pátek)

Vzteky bez sebe byl ve Varech bavič Richard Genzer (46). Na festival se vypravil v doprovodu své milenky Markéty Jiránkové (37), která ovšem na seznamu hostů nebyla...

Geňa přijel na pozvání ředitele festivalu, ale na jeho milou nikdo nemyslel. Genzerovi tedy nezbývalo než obvolat organizátory a za svoji Markétu orodovat.

„Já budu na akcích a ona na mě bude muset čekat venku?“ rozčiloval se v recepci Richard Genzer, když se dozvěděl, že jeho milenka není napsaná na seznamu vážených hostů. Nakonec si vstup pro svou vyvolenou vydupal a tím ji oficiálně přijal za svou partnerku. 

Jiří Bartoška nejspíš nestíhá sledovat společenské dění a uniklo mu, že Genzer opustil svou manželku Lindu Finkovou...



Autor:  kl,kot

Přečtěte si
keliska.micha
7. 3. 2014 • 16:40

keliska.micha
7. 3. 2014 • 16:39

Vždit má naprostou pravdu! Finková je děsná, falešná a zpívat rozhodně neumí! Navíc je dobře že Richard od ní odešel, našel si lepší a to myslím opravdu vážně protože Jiránková je slušná a hodná ženská. (Vím to protože po mě udělala jednu věc které si strašně moc vážím a udělat by to ani nemusela a to si prosím nemyslete že jsem její známá)

nudilka
24. 2. 2014 • 19:20

anezat ty jsi asi Finkovou neslyšela zpívat Ty tak všechno víš? A víš,že jeho hrubá milenka která s ním chlastá neumí nic,natož zpívat,vypadá jako chlapík a má umělý prsa.To se ti líbí víc? Zřejmě jsi její příbuzná!

anezat
8. 7. 2013 • 13:15

Též si nad tím lámu hlavu. Chápu to jako reprezentaci filmových hvězd, nikoliv hlupáků a hlupaček zvaných Krainová, Verešová, Tomáš Topolánek apod. Je to snobárna a naprosté pohrdání lidmi vytvářejícími svou každodenní prací hodnoty, které tito...akorát po divokých "pitkách" zničí. Herci a režiséři ať se sejdou, ale bez svých protějšků, ať dokáží, že se též dokáží bavit i bez požití alkoholu, od toho jsou přece herci.

malenabald
8. 7. 2013 • 10:41

Můžete mi to někdo vysvětlit? Bartoška zve "celebrity" a ony se tam zadarmo vyspí, nají, napijí a zablbnou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.