Upír Robert Pattinson šplhá po společenském žebříčku: Sbalil vnučku Elvise! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Upír Robert Pattinson šplhá po společenském žebříčku: Sbalil vnučku Elvise!

Robert Pattison a Riley Keough
Robert Pattison a Riley Keough (Profimedia.cz)

Robert Pattinson (27) z upírské ságy Twilight se nezdá. Poté, co se rozešel s Kristen Stewart (23), chodil hned s několika ženami. Teď si ale počkal na opravdu trofejní úlovek – krásnou Riley Keough (24), vnučku Elvise Presleyho. 

O tom, jak se Robert divoce rozcházel a zase sladce udobřoval se svou velkou láskou a kolegyní z Twilightu Kristen Stewart, se už popsaly tuny papíru. Teď už je ale jejich bouřlivý vztah nejspíš naprostou minulostí  a Robert se dívá dopředu. Prokázal svůj čich na dobré partie.

Chvilku sice střídal jednu krasavici za druhou, ale s vážnou známostí si počkal, až zruší zasnoubení objekt jeho snů – herečka a modelka Riley. Poprvé si padli do oka letos v dubnu, ale to byli ještě oba zadaní. Teď jsou volní a svou lásku už nechtějí skrývat.

Mezi elitou
Pikantní je, že Riley je nejstarší vnučkou samotného krále rokenrolu Elvise Presleyho (†42). A patří rovněž mezi  nejbližší kamarádky Kristen Stewart, s níž si zahrála i ve filmu The Runaways. Bude zajímavé sledovat, kam se nyní Pattinsonova kariéra posune. Jeho vyvolená pochází z opravdu nejvyšších uměleckých kruhů a dá se očekávat, že se mu teď filmové role samy pohrnou.

Božský rodokmen
Riley Keough má rodokmen, který jí v Hollywoodu může každý závidět. Její dědeček byl Elvis Presley, babičkou pak oslnivá herečka Priscilla (68). Narodila se Lise Marii Presley (45), což znamená, že v určitých obdobích měla za otčímy zpěváka Michaela Jacksona (†50) či herce Nicolase Cage (49).



Autor:  so

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.