Libuška Šafránková skončila s natáčením: Vážné zdravotní problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Libuška Šafránková skončila s natáčením: Vážné zdravotní problémy!

Libušku Šafránkovou zradilo zdraví. Doufejme, že vše bude brzy v pořádku.
Libušku Šafránkovou zradilo zdraví. Doufejme, že vše bude brzy v pořádku. (Aha! - Roman Souček, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Je rozhodnuto! Libuše Šafránková (60) skončila na Nově. Do seriálu Gympl s (r)učením omezeným se už jako učitelka češtiny a hudební výchovy Eliška Holoubková nevrátí. „Paní Šafránkovou bychom v Gymplu zase moc rádi měli. Ona se ale sama takto nakonec rozhodla ze zdravotních důvodů,“ prozradil Aha! člověk z natáčecího štábu.

Oficiální vyjádření Novy je už ale daleko opatrnější. „Dějové linky seriálu dopředu nebudeme prozrazovat. Budeme rádi, když se naši diváci nechají překvapit,” vyjádřila se koordinátorka projektu Lucie Bártová. Logické. Šafránková je lákadlo a je lepší, když diváci žijí v domnění, že oblíbená herečka do seriálu ještě někdy naskočí.

Šafránková skončila v Gymplu hned po první řadě a potom měla pár měsíců na rozmyšlenou, jestli se vrátí. „Je to velmi zaneprázdněná herečka a už toto léto paralelně se seriálem natáčela film. Po této zkušenosti nám sdělila, že nezvládne kombinovat natáčení seriálu a filmů, a jelikož dostala nabídku na natáčení dalšího filmu, tak jsme její postavu museli dát na nějaký čas k ledu,” prohlásila před časem producentka seriálu Lenka Hornová.

Šafránková u ledu už však zůstane. Co ale Libušku trápí? Její manžel Josef Abrhám ji v dubnu omluvil ze křtu knížky Daniely Fischerové také s tím, že je nemocná. Už ale nedodal, co slavné Popelce je. Před čtyřmi lety se spekulovalo, že má herečka vážné onkologické problémy. To, když se kvůli její nemoci zdržovalo natáčení pohádky Kouzelná tetička Valentýna. Tehdy ale Libuška skutečnost, že by měla nějaký vážný zdravotní problém, vyvracela.

Co Šafránkovou skutečně sužuje, nechce prozradit ani ona, ani nikdo z jejího okolí. V seriálu Gympl ale rozhodně končí a Aha! herečce přeje, aby to nebylo žádné závažné onemocnění a byla brzy fit.

Přečtěte si
kocickamv1973
15. 8. 2013 • 17:26

píšu hekticky,protože mě stupidní lidé dokáží vytočit. Takže oprava...problém sám se sebou

kocickamv1973
15. 8. 2013 • 17:24

topca92.Ty máš nějaký problém sám se ebou ne.A proč tady urážíš lidi,že se mají naučit psát.To ty by ses měl vrátit na ZŠ.A tvoje popelka Libuška,šedesátiletá a věřící,tak ať se taky probere.Už dávno popelka není a co si zahrála v pár filmechNo a co,jinak je to nespolehlivá baba a co.Koho to zajímá.na naše trapný seriály...viz Gympl koukají jen důchodci nebo infantilní lidé,protože jsou o ničem.A jestli tam Šafránková bude chybětNic se nestane.Vorlíček je na rozdíl od ní šikovný režisér,a tak se nedivím,že ho její chování naštvalo.Ať se Šafránková zavře do kostela a nevymýšlí si blbé nemoci.

rydlo
15. 8. 2013 • 09:46

Nechápu, proč si režiséři dělají nárok na ukazování Šafránkové, když se oni potřebují připomenout. Je pravda, že ji proslavili v několika filmech, ale to neznamená, že mají nárok na to, aby kdykoli se potřebují předvádět, byla ona povinna dělat jim součást jejich programu. Pokud se rozhodla žít v ústraní, mají to respektovat a ne se na ní zviditelňovat.

topca92
5. 7. 2013 • 12:41

nauč se psát.... frajere bez mozku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.