Herečka Hana Vagnerová: Zkolabovala na natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Hana Vagnerová: Zkolabovala na natáčení!

Hana Vagnerová
Hana Vagnerová (profimedia.cz)

Hvězda seriálu Expozitura, jehož pokračování se už tajně natáčí, nezvládla velký pracovní zápřah. Hana Vagnerová (30) zkolabovala přímo na place.

erci mají občas náročnější život než jejich seriálové postavy. Hana Vagnerová natáčela Expozituru celé dny, až jí jednou došly síly. Nebýt včasného zásahu kolegy ze štábu, mohlo to s ní dopadnout tragicky.

„Už jsem zkrátka nemohla, byla jsem přetažená. A není divu, vždyť jsem byla opravdu snad v každém záběru,“ vyprávěla v magazínu Instinkt Hanka, která před kamerou trávila i 19 hodin denně. A její organismus poznamenaný anorexií to pochopitelně nevydržel.

„Vyšla jsem před ateliér a lehla si na chodník, že si trochu odpočinu. Za chvíli se nade mnou zjevil jeden z kaskadérů a povídá: „Tady přece nemůžeš ležet!“ Poslední, co si pamatuju, byl ten okamžik, kdy mi pomohl vstát. Vůbec nevím, jak dlouho jsem byla v kómatu,“ dodala Vagnerová o náročném natáčení. Poté, co procitla, produkce seriálu ji hned hnala opět před kameru.



Autor:  cam

Přečtěte si
krat5
24. 9. 2013 • 12:36

Nevím, proč se všichni pozastavují nad tím, že jsou ty herečky a modelky tak vychrtlé. Kdyby trochu přibraly, tak je nikdo neobsadí do žádné role a na přehlídkách je taky nenechají chodit. Většina lidí v módě jsou bukvice a líbí se jim plochý podvýživy. Ta blbá Matragi dokonce prohlásila, že jsou naše modelky tlusté, protože neoblékly ty její hadry.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.