Adamovská: Mám plastiku! A chci ji i pro manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adamovská: Mám plastiku! A chci ji i pro manžela

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Zlata Adamovská (47) je na rozdíl od mnoha jiných hereček zastánkyní plastických operací. A sama se nebojí přiznat, že už jednu má. A teď přesvědčuje i svého manžela, moderátora a reportéra Radka Johna, aby šel na plastiku také!

„Mám chirurgicky upravené oční víčka a od jisté doby si dopřávám si i různé kosmetické zábaly. Už delší dobu přemlouvám i svého manžela k tomu, aby přišel na naši kliniku, ale on se k této návštěvě stále moc nemá“ nechala se slyšet Adamovská, která je i spolumajitelkou kliniky laserové, estetické dermatologie a plastické chirurgie Laser Esthetic.

Adamovská, která se o svou vizuální krásu stará pravidelně, by chtěla, aby její manžel Radek John chodil na omlazovací kůry a nechal si udělat i nějaké to estetické zlepšení laserem. „V naší branži je výhodou vypadat dobře. Herečka, když je krásná tak to má v určitých věcech jednoduší,“ řekla dále Adamovská, při natáčení dalšího dílu magazínu o životním stylu pro Top TV, který tato televize odvysílá za měsíc, 19. února.

Operace očních víček

„S přibývajícími roky je kůže kolem očí méně elastická a je ve výrazném nadbytku. Dochází tak k poklesu očních víček, která mohou omezovat vidění. Problém pak je nejen estetický, ale i funkční. Plastickou operací se odstraní kožní nadbytek a takzvané tukové váčky horních a dolních očních víček,“ vysvětluje lékař Karel Matějový. A cena? Ta se pohybuje od 5 do 15 tisíc korun. Na klinice Laser Esthetic, jejíž je Zlata Adamovská spolumajitelkou, stojí operace horních víček 8 600 Kč a zákrok na dolních víčkách 8 900 korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.