Komedie Babovřesky 2: Poslední klapka a plánování třetího filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Komedie Babovřesky 2: Poslední klapka a plánování třetího filmu!

Poslední klapka v rukou Lucie Vondráčkové.
Poslední klapka v rukou Lucie Vondráčkové. (Foto pro Aha! – produkce filmu, ara)

Jen co padla poslední klapka filmu Babovřesky 2, režisér Zdeněk Troška (60) už plánuje pokračování! „Trojka bude, to už je teď jisté,“ prozradila deníku Aha! členka štábu s tím, že scénář je skoro hotový a natáčet by se mělo příští rok.

„Pokud o nás bude zájem, jdeme s klukama do trojky! Tedy, myslím do té filmové,“ zavtipkoval hokejista Jiří Tlustý (25), který si v Babovřeskách s kamarády z NHL Ondřejem Pavelcem (25), Jakubem Voráčkem (23), Jakubem Kovářem (24) a Radkem Smoleňákem (26) zahráli sami sebe.


Jejich trenéra ve výslužbě ztvárnil Martin Stropnický (56). Právě za ním přijeli do Babovřesek a místní drbny se jim snažiily vnutit vnučky na vdávání.
Režisér Troška je rád, že natáčení dvojky zvládl i přes nepřízeň počasí. „Ověřil jsem si, že jsme úžasný tým, který umí makat a udělat i nemožné,“ řekl deníku Aha! „Kolik kilogramů jsem přibral, raději nezjišťuju. Kromě buchet, koláčů, bublanin samozřejmě nosili i moje milovaná rajčata a šťávy z nich,“ dodal Troška, kterého teď nečeká prázdninové nicnedělání, ale práce ve střižně. Premiéra Babovřesek 2 je plánována na 20. února.


Už teď je ale jasné, že příští léto se všichni z Babovřesek opět sejdou na jihu Čech!

Slunce, seno a... Babovřesky
Při pohledu na Lucii Vondráčkovou (33) s poslední klapkou Babovřesk 2 si každý divák Troškových filmů vybaví známou scénu z jeho trilogie Slunce, seno... Řídící Hubičková v podání Jiřiny Jiráskové (†91) v ní svým zpěvem každé ráno předpovídá počasí. Tak hlavně, aby Lucka neztratila hlas jako ona, a v Babovřeskách se nestrhla stejná mela jako v Hošticích!



Autor:  hof

Přečtěte si
jarypadlo
2. 7. 2013 • 03:12

Nevím jak koho,ale mě zajímá proč BABOVŘESEK a ne BABOVŘESKŮ?Nebyl by tady někdo-učitel nebo líp profesor češtiny? Jak je to správně,ptám se protože novináři,redaktoři a reportéři jsou asi mago.ři co snad ani nevychodili základku a neznají gramatické vzory,pády a ani rody nedokážou správně určit.

vladka.65
30. 6. 2013 • 16:21

ale no tak,proč tolik zloby a závisti....vzdělání jí nikdo nevezme a že má možnost dělat a uživit se tím, co jí baví je jen plus.

bfay
30. 6. 2013 • 15:48

Takovou blbost o studování na Filozofické fakultě může napsat jenom ten, kdo nikdy pořádně nestudoval! Jo, závist je ***..

britva
30. 6. 2013 • 11:45

další pííííčovina trojka bude a asi úspěšná a čtyřku zase natočí Pomeje a bude to opět propadák asi jako bude propadák, ten jeho kameňák 4

lillyli
30. 6. 2013 • 09:12

Na Lucii V. je patrné, že dnešní vzdělání nemá mnohdy vůbec žádnou váhu. Má doktorát, ale za úspěšnou kariéru považuje turné s M. Davidem a točení Babovřesků. Vzala si hokejku a klidně bych i tipla, že je Pleki chytřejší než ona. Nj...má vysokou, ale úplně k ničemu..magisterský titul i doktorát na téma české pohádky. K čemu to je? Zajímalo by mě, jestli taky chodila místo zápočtů dělat ankety na ulici. Nebo radši rovnou ani nechodila ke zkouškám jako bývalý ministr Ruml, jen si zašla pro diplom?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.