Erbová jako podnikatelka pohořela: Byty pronajala neplatičům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová jako podnikatelka pohořela: Byty pronajala neplatičům!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Music club Tacata, Martin Hurda)

Charitě se jako modelka věnuje intenzivně několik let, ale Vlaďka Erbová (31) má na svých bedrech mnohem více nepříjemností.
Kromě toho, že její snoubenec fotbalista Tomáš Řepka (39) je momentálně nezaměstnaný, tudíž domů nenosí peníze, nájemníci v jejích mosteckých bytech nemají na zaplacení nájmu.

Jakmile totiž někteří zjistili, že majitelkou je slavná prsatice, snaží se využít její dobroty. „Tomáš se mi smál, že mě ta charita jednou doběhne,“ smála se Vlaďka, která čtyři byty na sídlišti pořídila v minulém a letošním roce.

 

„Když mi paní na Vánoce řekla, že nemá peníze, a já za ní vidím těch pět dětí…pookřála jsem,“ přiznala modelka. Ale sama dobře ví, že takhle by to nešlo, a na neplatičku si došlápla, že lhát by se nemělo, a naplánovala jí splátkový kalendář. „Rakovina věc veřejná je dobrá věc, ale tohle je byznys,“ řekla rozhodně Erbová.



Autor:  kl

Přečtěte si
aaamanda
28. 6. 2013 • 20:52

cigoška pronajímá cigošům v Mostě, chudáci lidi z okolí

illis
28. 6. 2013 • 19:54

Já si nemyslím, že jste socky a neplatiči. Ale kdybych měla řešit bytovou situaci, tak bych do pronájmu nešla, protože platíte vyšší nájemné majiteli bytu a v podstatě stále nemáte nic a majitel s vámi může pronájem ukončit, dřív, než se nadějete. Když si známá dala na papír, kolik zaplatila mladému klukovi za pět let za pronájem bytu, tak se chytila za hlavu. Ještě, že se kluk najednou rozhodl, že se bude ženit a byt potřebuje pro sebe. Vyřídila si s manželem půjčku, něco půjčila rodina a konečně bydlí ve svém a větším bytě za mnohem nižší náklady . Jen lituje, že to neudělala dříve, půjčku už mohla mít splacenou.

illis
28. 6. 2013 • 19:47

A co čekala, že bude bohatnout . To jsou ti co mají dost, ale chtějí mít ještě víc. Kdo ví, co je to za finanční machinace, on tají před manželkou peníze, ona skupuje byty a za co . Věřila bych i tomu, že jsou psané na ni, ale platil to Řepka, tak jako tu vilu, kdepak by asi tak vzala 20 milionů ve 31 letech? Nevypadá na to, že pochází z Rotschildovic rodiny, ani na potomka amerických průmyslníků ani majitelů hotelového řetězce po celém světě .

britva
28. 6. 2013 • 19:32

špičková investice

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.