Přítel Katky Zemanové (19) Vladimír Kruliš (31): Miloš je strašně fajn pán... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel Katky Zemanové (19) Vladimír Kruliš (31): Miloš je strašně fajn pán...

Miloš Zeman katce partnera schvaluje
Miloš Zeman katce partnera schvaluje (koláž Ahaonline.cz)

Místopředseda zemanovců Vladimír Kruliš (31) je partnerem první slečny Kateřiny Zemanové (19). O ostře sledovaném vztahu se zatím příliš bavit nechce, Aha! přesto na několik otázek odpověděl.

 S dcerou prezidenta Miloše Zemana (68) se Kruliš zatím na veřejnosti moc neobjevuje. Zatímco Kateřina se chodí bavit s kamarádkami, on se prý věnuje práci. Třeba teď po úspěšné prezidentské kampani rozjíždí petiční kampaň za přijetí zákona o prokázání původu příjmů a majetku.

Aha! nicméně i přesto zajímalo, jak to mezi ním a Kateřinou klape. „K tomu chci jenom říct, že Kačka je úžasná mladá dáma. My ale jako mladí lidé a já si troufám říct, že já jsem pořád ještě mladý, bychom si přáli trošku soukromí. Aby se média o to tolik nezajímala.“

Jak dlouho jste tedy spolu?
„Jsou to asi tři měsíce, něco přes tři měsíce. Není to zase nějak extra dlouhá doba.“

A co na váš vztah říká prezident Miloš Zeman, který hrozil, že si na nápadníky Kateřiny pořídí brokovnici?

„Myslím si, že Miloš je strašně fajn pán a já si hrozně vážím toho, že proti tomu nic nemá.“

Brokovnici tedy Zeman na Kruliše asi nevytáhl. „Já znám Vladimíra Kruliše několik let. A nepoznal jsem v jeho generaci slušnějšího člověka, než je on,“ liboval si nedávno sám Zeman. Ostatně poznámka s brokovnicí na nápadníky jeho dcery byla prý míněna jako anekdota.

Chlapec z dobré rodiny
Vladimír Kruliš pochází z rodiny výtvarnice a bývalého rektora Západomoravské vysoké školy Třebíč. Sám vystudoval na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně Fakultu multimediálních komunikací, nyní si dělá doktorát na Fakultě managmentu a ekonomiky. Živí ho reklama. Do strany zemanovců ho přivedl Zemanův kamarád, legendární družstevník František Čuba (77).

Vztah dlouho tajili
Kateřina se s Vladimírem sblížila během otcovy kampaně. Nejprve si prý hodně povídali a občas zašli na kafe nebo do kina. Pomalu se tak vyvíjel jejich vztah, který se jim podařilo dlouho tajit. Také proto, že hodně času spolu trávili v Krulišově zlínském bytě 1+1. Tajně spolu také v březnu vyrazili do Thajska. Až se náhle na Facebooku objevila poznámka Katčina kamaráda: „Kate má strašně hezkýho kluka!“ Krátce nato se pak počátkem června dvojice poprvé ukázala společně na galavečeru zlínského filmového festivalu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.