Vrah Monyové radí jejím synům z vězení: Dům neprodávejte, počkejte na lepší nabídku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vrah Monyové radí jejím synům z vězení: Dům neprodávejte, počkejte na lepší nabídku!

Vrah Simony Monyové má drzost radit jejím synům!
Vrah Simony Monyové má drzost radit jejím synům! (koláž Ahaonline.cz)

O luxusní dům v Brně-Obřanech, kde byla 3. srpna 2011 ubodána nejčtenější česká spisovatelka Simona Monyová (†44), nemá nikdo zájem. Řadovka byla v nabídce realitní kanceláře za 8 190 000 Kč přes tři čtvrtě roku. Teď se rodina rozhodla slevit, nově dům nabízí za cenu o osm set tisíc nižší.

„V baráku nyní jen občas větrají a někdo vybere poštovní schránku,“ popsala jedna ze sousedek. Právě schránka stále připomíná tragédii, nikdo z ní jméno zavražděné spisovatelky ještě neodstranil.

„S prodejem by měli počkat a cenu nesnižovat. Klidně ho třeba i na čas vyhodit z nabídky. V Brně je minimum pozemků. Jestli to prodají hned a levněji, prodělají více, než kdyby počkali,“ vzkázal synům Monyové z valdické věznice vrah jejich mámy Boris Ingr (47).

„Ceny nemovitostí šly v Brně dolů, majitelé se tak rozhodli. Otázka případné další slevy je věcí jednání,“ uvedla realitní makléřka Petra Hanzlíčková. Rodina se k prodeji vyjádřit odmítla.

Patří synům

Majiteli domu o dispozici 6+1 s dvěma prostornými koupelnami, třemi terasami a velkým bazénem na zahradě, jsou všichni tři synové Simony Monyové, tedy i nezletilý Šimůnek (9), jehož otec spisovatelku zabil.

Co se 3. srpna 2011 stalo?

Simona Monyová s přáteli a synem Šimonem (tehdy 7) na zahradě grilují. Přes plot za nimi s bonboniérou a láhví vína vlezl Boris Ingr. Chtěl jít uspat syna. Monyová s ním odešla do domu, tam se pohádali a manžel ji ubodal. Zavolal záchranku a vyskočil z okna. Monyová byla nalezena u pohovky v obývacím pokoji propojeném s kuchyní.


Další domy hrůzy:

Brno-Ivanovice

Američan Kevin Dahlgren (20) zde v květnu zavraždil čtyřčlennou rodinu příbuzných. Cena domu by se běžně pohybovala kolem 12 milionů, kvůli vraždě podle makléřů spadne na polovinu.

Cena: na prodej bude po vyřízení pozůstalosti

Široký Důl, Pardubicko

Smyslů zbavená Romana Zeinertová (38) zde v roce 2011 připravila o život své čtyři děti (2 měsíce až 8 let). Když zájemci o koupi zjistí, co se v něm stalo, odcházejí.

Cena: 800 000 Kč

Slavošov, Kutnohorsko

Místo, kde žili masoví vrazi manželé Stodolovi, kteří zabili v letech 2011 až 2012 osm seniorů. Stojí v blízkosti dalších tří, kde k vraždám došlo.

Cena: 640 000 Kč




Autor:  pie,jh

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.