Erbová po nevydařené plastice prsou: Udělali ze mě zrůdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová po nevydařené plastice prsou: Udělali ze mě zrůdu!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (pro Aha! – Denisa Hamerníková, Martin Hykl, ara)

Poprsí modelky Vlaďky Erbové (31) vždycky nevypadalo tak dobře. Byly dokonce doby, kde se jich štítil dotknout i její bývalý manžel Zdeněk Bahenský (27).

Všechny začalo po porodu dcery Viktorky. Modelka měla až příliš velká prsa, a proto je chtěla zmenšit. Plastického chirurga našla až v Teplicích, ale celá operace skončila katastrofou!

„Chtěla jsem opět prsa velikosti tři, ale místo toho ze mě udělali zrůdu. Před operací jsem se dozvěděla, že každé prso bude operovat jiný plastický chirurg, a po operaci jsem měla jedno prso číslo pět a druhé tři. Poté jsem se dozvěděla, že jsem byla pro toho chirurga jenom testovacím králíkem,“ svěřila se Erbová v magazínu Sedmička.

Kvůli zpackané operaci tak měla problémy doma i v práci. Strašné věci si musela vyslechnout i od bývalého manžela hokejisty Zdeňka Bahenského. „Říkal mi, že mám prsa tvrdá jako brambory. Nemohla jsem se před ním ani svléknout. Nejvíc jsem to ale pociťovala v práci, kdy jsem nemohla chodit na přehlídky bez podprsenky, protože by byl ten defekt hodně vidět. Jednou za mnou dokonce přišel i Leoš Mareš a řekl mi, abych nechodila přehlídku bez podprsenky, protože je to dost znát,“ vzpomíná dále modelka.

Až po roce a půl si vnadná modelka našla jiného chirurga, který dal všechno do pořádku. Nyní žije s fotbalistou Tomášem Řepkou a druhý porod zvládla její ňadra naštěstí bez úhony.



Přečtěte si
antarius
2. 1. 2016 • 23:25

Proboha lidi co se to s váma stalo?To nemáte nic lepšího na práci než všechno a všechny kritizovat?! No...Tak je to cikánka,no.A co jako?Vám se někdo posmívá,že jste běloši?Tak to nedělejte cikánům,děkuji pěkně. Od komunity na Aha.Online jsem očekával víc. Sami jste špíny!Tfuj,styďte se! * Kdo souhlasí,do komentů #antariusarmy

news
25. 10. 2014 • 12:03

Tak z tebe už nikd zrůdu dělat nemusí ty mužatko ty ta zrůda seš cikánko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!přebarvená....

mnpv
6. 7. 2013 • 14:28

Na zdejších diskuzích bývají převážně zamindrákovaní pitomci. Kde je Erbová a kde jsou oni i když bílí. Nevím jestli je, či není Romka, to je snad úplně jedno. Fascinuje mě, co si ti ubožáci pode mnou o sobě myslí, byť zřejmě s nedostatkem pigmentu- bílí ale tak primitivní, že do skupiny homo sapiens-člověk moudrý nemůžou patřit.

j_cechy
3. 7. 2013 • 06:38

Lidé, co se to s Váma stalo!?!

eisenbieger
3. 7. 2013 • 03:22

takovej ciganskej pekacik je nadhera na tom se pece pekne kdyz je cim ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.