Radovan Lukavský: Zhroutil se! Smrt syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Radovan Lukavský: Zhroutil se! Smrt syna

Radovan Lukavský
Radovan Lukavský

PRAHA – Stáří, nemoci a smrt! Tak vypadá poslední dobou život legendárního českého herce Radovana Lukavského (87). Po mnoha životních útrapách se jeden z nejslavnějších herců Národního divadla dočkal nejhoršího: zemřel mu syn! Po smrti manželky před dvěma lety a mnoha zdravotních potížích, které naši hereckou legendu a vynikajícího recitátora Lukavského provázejí, mu tak osud uštědřil nejhorší ránu!

Na chatě Lukavských v Čachnově na Hlinsku bylo předevčírem nalezeno tělo mrtvého Ondřeje Lukavského (†57). Ke své životní tragédii se včera nemohl vyjádřit, protože se zhroutil. Pohromy se v poslední době na Lukavského doslova valí. Lékaři mu totiž nedávno předepsali odpočinek, neboť kvůli přepracování zkolaboval. Smrt syna jej zasáhla v okamžiku, kdy se již začal uzdravovat. Již dnes bude tělo převezeno do Prahy a začnou se dojednávat detaily pohřbu, po němž by měla být rakev uložena v rodinné hrobce v Praze na Olšanech. „Zatím se smrti nebojím. Vím, že může přijít nenadále a kdykoli, ale s tím člověk přece jen málo počítá,“ prohlásil kdysi v jednom rozhovoru Lukavský. Tehdy ještě ale nemohl tušit, že si smrt přijde nejdřív pro jeho nejdražší…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.