Další rána pro Bubílkovou: Přišla o to poslední | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další rána pro Bubílkovou: Přišla o to poslední

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková

PRAHA – Zuzanu Bubílkovou (53) snad pronásleduje sám osud. Jeho poslední rána přišla teď. Aniž by to vůbec čekala, najednou ji vyhazují z Novy a ruší její pořad Politické harašení.

Když Zuzaně před více než dvěma lety zemřel její dlouholetý parťák Miloslav Šimek (†63) na leukémii, vrhla se do práce a točila jedno Politické harašení za druhým. V roce 2005 přišla ale další rána. Vážně onemocněla. Začala špatně vidět, trpěla bolestmi, a navíc dostala oboustranný zánět štítné žlázy. Nemohla hýbat hlavou, zaživa jí odumíraly tkáně na nohou. Navíc u ní lékaři zjistili, že přechodila boreliózu. Jejich verdikt byl proto nekompromisní. Musí na operaci.

Jenže Zuzana zjistila, že po operaci by mohla přestat mluvit. Hrozilo poškození hlasivek. A to nechtěla dovolit. Nemohla by totiž pak už bavit diváky ve svém milovaném pořadu. Proto začala užívat léky, doslova kupy léků. Trpěla, ale bojovala. Jen kvůli své práci, svému pořadu.

A když už to vypadalo, že všechny nástrahy osudu překonala, přišlo to, co čekala nejméně. Nova se rozhodla ji vyhodit. A dokonce se to Zuzana dozvěděla dřív z kuloárů, než od vedení televize. „Oficiálně mi to ještě nikdo neřekl, ale neoficiálně už to vím. Vůbec to nechápu. Je to směšné,“ přiznala včera deníku Aha! zklamaná moderátorka. Té tak rozhodnutí Novy pořádně zavařilo. „V létě jsem kvůli pokračování Politického harašení odmítla spoustu velmi slušných pracovních nabídek. Teď si budu muset začít hledat práci,“ smutně říká oblíbená moderátorka.

„V pátek jdu na oběd se šéfdramaturgyní pořadu, takže tam mi asi konec oznámí oficiálně,“ tvrdí Bubílková. Tu konec Politického harašení očividně hodně mrzí. „Jeho zrušení mi přijde směšné. Zvlášť v době, kdy jeho sledovanost roste. Byl to nejsledovanější pořad Novy na Silvestra. Jako jediný zábavný pořad má tradičně sledovanost přes dva miliony diváků. Opravdu to vůbec nechápu,“ diví se moderátorka.

Tu nepříjemná zpráva zastihla jen několik dní po návratu z USA, kde byla za synem. „Nebyl to příjemný návrat,“ smutní »Bubu«.

Chování Novy vůči moderátorce je skutečně hodně neseriózní. „V říjnu mě vedení Novy požádalo, jestli bych jim nevymyslela vedle Harašení ještě jeden pořad. Tak jsem pro ně něco napsala. Ten můj nový pořad prošel nějakým konkurzem, byl poslán jakémusi jejich mediálnímu poradci a ten ho označil za nejlepší ze všech kandidátů. Takže to vypadalo, že budu mít na Nově pořady dva. Nakonec nemám ani jeden,“ uzavírá Bubílková.

18.1.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.