Děsivá dovolená Benešové a Matonohy: O vlásek unikli smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsivá dovolená Benešové a Matonohy: O vlásek unikli smrti!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Lukáš Vltavský, Pavel Hofman, Jiří Rubeš, Pavel Machan)

Tak na tenhle zážitek herečka Lucie Benešová (38) a Tomáš Matonoha (41) jen tak nezapomenou! Cesta na rodinnou dovolenou se změnila v hotový boj o život.

Oba herci se i s třemi nejstaršími dětmi Štěpánem (7), Sárou (14) a Luciánem (16) vydali do exotického Tunisu. Ještě, že nejmladší Laru (1) nechali doma, protože letadlo mělo během letu vážné technické problémy.

„Během letu se rozbila klimatizace a okamžitě vypadly kyslíkové masky. Jenže nefungovaly! Museli jsme okamžitě snížit letovou hladinu, abychom uvnitř letadla neumrzli. Jenže pilot slétl tak nízko, že jsme letěli skoro skrz stromy. Myslela jsem, že je po nás. Letušky panikařily mnohem víc než cestující a jedna dokonce omdlela,“ říká otřesená herečka na stránkách Style.iprima.cz

„Po přistání nám řekli, že jsme let přežili jen díky tomu, že je pilot zvyklý létat starým rozvrzaným vehiklem. Kdyby byl řídil jen moderní nová letadla, bylo by po nás,“ svěřuje se dále herečka, která má té doby strach z létání a na dovolenou se tentokrát chystá vlastním autem. „Letos se všichni chystáme na Elbu. Máme velký minivan, kam se všichni vejdeme,“ uzavírá Lucie Benešová.



Přečtěte si
loominator199
18. 4. 2023 • 18:03

Haha asi pozdě vstupovat 10 let pozdě do diskuze ale na tomto letu jsem byl přítomen a opravdu tomu tak bylo. Letěli jsme "střemhlav" dolů dobrých 5-10 minut kvůli menší dekompresi po té co vypadla jednotka klimatizace z letadla. Na začátku byl také cítit kouř. Letušky chvilku pobíhali a pak se jedna přikurtovala zbledla a absolutně přestala komunikovat s ostatní posádkou. Mimochodem jako třešnička na dortu, masky vypadli pouze půlce osazenstva v letadle a opravdu se zdálo že "byly prázdné". Po nasazení se nic nedopouštělo a nešlo v nich dýchat. Takže i přes váš "debunking" je to opravdu celé v podstatě pravda. Nejhorší na tom bylo že s námi jako pasažéry nikdo do konce manévru nekomunikoval takže nastalo naprosté ticho a všichni si mysleli že je to pro nás konečná.

sylvie59
1. 7. 2013 • 23:09

Nemůžu se zbavit tísnivého pocitu, že tenhle příběh zmíněné rodiny jsem už četla před několika lety. Skutečně "žhavý drb".

tarka
1. 7. 2013 • 18:06

"Museli jsme okamžitě snížit letovou hladinu, abychom uvnitř letadla neumrzli. Jenže pilot slétl tak nízko, že jsme letěli skoro skrz stromy." To jsou tedy bláboly. To jako chce pí Benešová říct, že letěli nějakým starým vehiklem? Další VIP husa...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.