Natáčení Babovřesek 2: Troška se rval s Kikinčukem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Natáčení Babovřesek 2: Troška se rval s Kikinčukem!

Pavel Kikinčuk šel Zdeňku Troškovi po krku...
Pavel Kikinčuk šel Zdeňku Troškovi po krku... (Foto Aha! – Marek Hofman a produkce filmu)

Facky létaly vzduchem při natáčení komedie Babovřesky 2. Do potyčky se dostal i jindy mírumilovný Zdeněk Troška (60). Režiséra vzal pod krkem Pavel Kikinčuk (53), který hraje starostu Stehlíka. Chybělo málo, a dostal přes ústa!

Naštěstí šlo jen o filmovou rvačku, kdy sám režisér ukazoval hercům, jak se mají poprat. A před ostrým záběrem si to s Pavlem Kikinčukem nazkoušeli. „Natáčeli jsme scénu, kdy do Babovřesek přijede na základě udání kontrolor Dobroslav Dočistil.

Paní starostová v podání Veroniky Žilkové zjistí, že se znají ze studií a pozve ho domů. Starosta ho najde rozvaleného na kanapi, a protože má horkou hlavu,  pár facek na sebe nenechá dlouho čekat,“ prozradil část děje Troška. Režisér se jinak ze zásady nikdy nepere. Podle něj jde o zbytečné vyřizování účtů, když vše lze řešit klidně a domluvou.

„Jen jednou jsem z placu vyprovodil jistou paní asistentku. Nedělala svou práci, několikrát jsem jina to upozornil. Pak jsem stopnul natáčení a všem řekl, že tato dáma u filmu končí. V klidu jsem odešel a počkal, až opustí plac,“ vzpomíná Troška, který prý jinak na natáčení nikdy nemusel ani zvyšovat hlas. Možná proto s ním herci tak rádi pracují.



Autor:  hof

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.