Mátlové ukradli mobil a soukromá videa, která neměl nikdo vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mátlové ukradli mobil a soukromá videa, která neměl nikdo vidět!

Kateřina Mátlová přišla o mobil.
Kateřina Mátlová přišla o mobil. (Aha! – Petr Novotný, Karel Kopáč)

Zpěvačka Kateřina Mátlová (34) měla před svým vystoupením v Německu pořádný pech. Podlý zloděj ji okradl právě ve chvíli, kdy vystupovala z taxíku.

„Vzali mi úplně všechno. Dva mobily, peněženku, přišla jsem o kreditky, občanku a hlavně o iPhone, kde jsem kromě čísel na známé a rodinu měla i telefony na různé celebrity a pak také soukromá videa a fotky. Mám pocit, že jsem přišla o část vzpomínek,“ postěžovala si zpěvačka na stránkách Style.iprima.cz

Zloděje prý zahlédla, ale nestačila zareagovat. Naštěstí ji zůstal pas a zvládla i následné vystoupení. „Na pódiu jsem pak dělala, že se vůbec nic neděje. Měla jsem sice slzy v očích, ale svůj part jsem dozpívala. Byla jsem po představení krádež nahlásit i na policii, ale všechno je ztraceno, nic se tím nevyřešilo. Klidně bych zloději i zaplatila, kdyby mi můj telefon vrátil. Zkoušela jsem si na něj volat, ale už byla zapnutá hlasová schránka,“říká smutná kráska.

Útěchou jí může být, že jako jediná Češka jede představit nový model Porsche do Portugalska. „Podrobnosti jsou zatím ještě tajné, ale bude to opravdu velkolepé,“ chlubí se Mátlová, která má k autům blízko. Získala dokonce titul Miss Formule 1.



Přečtěte si
britva
23. 6. 2013 • 22:44

je to blonďatá husa. nechápu, proč si všechno v mobilu nezálohuje do compu nebo na cloud pak to z mobilu klidně může smáznout a má všechno v klidu uložený.

nitram1
23. 6. 2013 • 18:57

Jenže trahle "hvězda", kterou nikdo nezná není od Janečka,.. je to shoda jmen. Tohle je obyčejná nicka, co zpívá po barech v Německu, jako každá druhá "hvězda" co už ji má provařenou

axana
23. 6. 2013 • 17:40

No jo, zase jedna slavná hérka (skoro vůbec..) která má v mobilu "soukromé" fotky. V davu hledala případného zloděje se slovy: Kdo mi ukradne tenhle mobil, dostane 50 doláčů. A když se nikdo nehlásí, tak plačky volá Janečkovi se slovy: "Můžu zvýšit nabídku na 100 doláčů?? No nakonec se jeden nechal přemluvit a mobil odnesl. Co bude dál?!?! Asi brzy uvidíme její nahý kozy a taky to ostatní. Ach jo.

lipno
23. 6. 2013 • 12:09

Jen blbec si nechává soukromá videa, kde se nechají ukrást

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.