Vdova po Petru Haničincovi Radka: Žiju z ruky do huby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova po Petru Haničincovi Radka: Žiju z ruky do huby!

Petr Haničinec
Petr Haničinec (Foto Aha! – Martin Pekárek, archív Radmily Haničincové, ara)

Radka Haničincová (62) se dlouho nemohla vyrovnat se smrtí svého manžela, geniálního herce Petra Haničince (†77). Na rodinu navíc přišly těžké časy, kdy každou korunu musela dvakrát obrátit.

Od smrti Petra Haničince uběhlo necelých šest let a rodina stále musí dobře hlídat své výdaje. A netají se tím, že přežívají jen díky odkazu charismatického Petra. Když totiž televize uvede film nebo seriál, ve kterém hrál, dostávají tantiémy. „Žiju z ruky do huby. Nebýt našeho milovaného Péti, baráček v Bratronicích by mi dávno spadl na hlavu,” řekla Blesku vdova Haničincová (62).

Například za seriál Cirkus Humberto, který v současné době reprízuje Česká televize, si přijde na hezkých pár tisícovek. „Když televize reprízují seriály Cirkus Humberto nebo Dobrá voda, je to pro nás krásná injekce. Za jednorázový film pobírám mnohem menší peníze,“ prozradila Haničincová, která dobře ví, jak s penězi naložit.

Musí zabezpečit nejen sebe, ale také dceru Simonu s vnučkou, se kterými žije s jednou střechou. Radka ale vidí věci pozitivně. Prý se jí v poslední době začíná konečně znovu trochu dařit a vše vypadá nadějněji. Na Petra a jeho odchod ze světa ale zapomenout nejde. Každé ráno ho proto s láskou pozdraví, jak by byl stále s ní.



Autor:  ph

Přečtěte si
AGLO
26. 1. 2019 • 15:45

že žije p.vdova po haničincovi z ruky do hubyto v česku žije víc lidí mohla s našetřit,já si myslím že měla z čehojá taky žiji z ruky do hubya musím vijít stím co mám všichni si stěžují na důchod,že musí hrát v seriálech,aby měli na složenky chudáci,já bych taky hrála v serialu za100000 měsíčně a ono nic musím vyjís důchodemat šetří trapně si nestěžují

karelka
29. 5. 2016 • 13:05

Panstvo je panstvo, na kolika výrobkách jsem se podílel a dostal jsem jen mzdu, jak je možné, že někdo se ukáže za peníze ve filmu a pak ještě celý život dostává jeho pokolení nějaké peníze. Asi je stále kde ve státě ušetřit, jako v některých státních úřadech stravenky nekončí odchodem do penze, ale smrtí.....

6010
18. 8. 2014 • 17:40

No tak já nevím, ale mně přijde paní Haničincová turecká hospodyně. Mně nikdo žádné tentiémy nedává, beru normálně důchod (nic moc) a přesto když se uskromním, tak si žiji dobře a určitě si nikomu nestěžuji.I na opravu baráku se peníze najdou, ušetřím na to.Ale nemusím mít kde co, to je pravda.A dětem také finančně pomáhám, protože tam je potřeba peněz okolo malých dětí pořád.

mandat
13. 8. 2014 • 19:29

Je zajimave, ze se vdova po Petrovi nepochlubi s tim, ze se s nim tahala, kdyz byl jeste zenaty. Byla to pekna mrcha.Dobre ji tak.

mandat
12. 8. 2014 • 07:29

On take rad komandoval Hral si na hogo fogo. Moji rodice s nima byli na dovelene. Kazdy den tam rval v hotelu na personal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.