Krampolovi na pláži: Jirka (74) se právem vystavoval, Hanka (52) mu nestačí ani po plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampolovi na pláži: Jirka (74) se právem vystavoval, Hanka (52) mu nestačí ani po plastikách!

Zlomené koleno Hance připomínaly berle.
Zlomené koleno Hance připomínaly berle. (Foto Aha! - Jiří Marek)

Už osm měsíců poskakuje Hanka Krampolová (52) kvůli úrazu kolena o berlích. A protože ji na podzim nejspíš čeká další operace., manžel Jiří (74) ji vzal jako náplast na bolístku k moři.

Na řeckém Rhodosu Hanka aspoň na chvilku přestala myslet na své zdravotní trampoty. Lékaři jí doporučují další zakrok, který by měl přispět k lepší hybnosti nohy. Operační sál ale hercovu ženu už vůbec neláká.

„Nechci si představovat, co mě ještě čeká. Raději jsem si užívala moře. A hlavně to, jak mě Jiříček opečovával,“ pochlubila se Hanka. Cesta byla jakousi předoslavou 75. narozenin, které má Krampol 11. července.

„My se vzácně shodneme. Oba rádi cestujeme, milujeme vodu a krásnou přírodu. Vím, že některé chlapy k moři nedostane ani pár volů. Já mám štěstí,“ libovala si Krampolová, která na fotografiích se svým mužem vždy vypadá jako "ta v pozadí". Jiří totiž bez debat na svých 74 let vypadá skvěle a jeho figura je stále obdivuhodná. To Hanka se ani po opakovaných zákrocích plastických chirurgů tak vypracovaným tělem pochlubit nemůže.



Autor:  höh

Přečtěte si
mirkazam
22. 6. 2013 • 07:36

Tak to je sranda,nedávno jste psali, že Krampolovi nemají na nájem ,a teď si užívají u moře. Nějak mě to nebere.

na-cou
21. 6. 2013 • 13:52

Naprosto souhlasím s kocickamv1973, Krampol je trapný a ta jeho Hanička je ještě horší. Oni si asi nevidí do pusy kde co vypustí. Je to pár dnů co psali, že chudáci nemají ani na nájem a najednou krásná a ne levná dovolená. V televizi je na odstřel a doufám, že se tam už nebude objevovat, v tisku kam honem píší, aby na ně lidi nezapomněli lžou, jak pusu otevřou. Dřív se na něho docela dalo koukat, ale teď už ne, pořád opakuje staré vtipy kterým se směje jen on sám. Za svůj život vydělal určitě velké peníze, mel si dávat něco stranou a pamatovat, že se nebude líbit věčně, že ho budou mít už všichni dost. Je to od nich výsměch - nemají na nájem, ale na dovolenou ano. Mohli by tam zůstat a nevracet se, určitě by toho nikdo nelitoval.

darina1
21. 6. 2013 • 13:46

jejda to už dala i fotky,škoda že tam není Ivetka ta by se snima pobavila

vuhp
21. 6. 2013 • 11:46

Já se pana Krampola považuji za dobrého umělce. Ráda, se na jeho pořady dívám , nejlepší jsou z dřívější doby.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.