Skvělé! Syn Alexeje Pyška se po nehodě probral z kómatu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skvělé! Syn Alexeje Pyška se po nehodě probral z kómatu

Alexej Pyško
Alexej Pyško (Ladislav Křivan / Blesk)

Nejistota a strach několik měsíců sužovaly Alexeje Pyška (56). Jeho nevlastní syn Honza (21) měl vážnou autonehodu a skončil v nemocnici v kómatu. Nyní má ale herec důvod k úsměvu. „Syn se probral a dělá pokroky,“ raduje se.

Hercův vyženěný syn utrpěl koncem ledna při bouračce vážná zranění, která vyžadují dlouhodobé léčení. Každý den chodil vyděšený herec do nemocnice. Dokonce přesunul řadu pracovních aktivit.

„Věříme, že bude v pořádku. Prosím, zkuste s námi věřit,“ žádal všechny ještě v únoru. A jeho prosby byly vyslyšeny! „Máme z toho ohromnou radost. Momentálně je v Kladrubech. Musí ještě rehabilitovat,“ prozradil Pyško, kterému spadl kámen ze srdce.

Proto se raduje z každé nové věci, například z nového DVD Smrtonosná past 5, které zrovna křtil a v dobrém rozmaru zapózoval i se zbraní jako správný drsňák. „Zbraně ale nemám rád,“ řekl majitel erotického hlasu, kterým už čtvrtstoletí let dabuje amerického herce Bruce Willise.



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.