Janěková přitáhla do Cest domů dceru: Neuvěřitelná podoba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Janěková přitáhla do Cest domů dceru: Neuvěřitelná podoba!

Jana Janěková a její dcera Jana
Jana Janěková a její dcera Jana (koláž Ahaonline.cz)

Herečka Jan Janěková (58) se v seriálu Cesty domů tak zabydlela, že si do něj přivedla dokonce i svou stejnojmennou dceru (35). V televizi si zahraje manžela »partičkáře« Igora Chmely (42), který je jejím partnerem.

Manželský pár si Janěková ml. a Chmela zahrají i v seriálu, kde budou představovat Dalibora a Veroniku Duškovi. Scénář jim přidělil i šestnáctiletého syna Michala v podání Vincenta Navrátila.

 

Jana Janěková ml. Cesty domů zpestří jako milá rehabilitační lékařka, pro níž je rodina na prvním místě. V seriálu bude mít nejblíže k Valerii Černé, jíž svou tvář propůjčila Lenka Vlasáková.

 

„V Igorovi Chmelovi a Janě Janěkové mladší dostávají Cesty domů zajímavé a výrazné herecké posily, jsem rád, že můžu tuto manželskou dvojici v našem týmu přivítat. Spolu s jejich příběhem bude divák sledovat ne úplně typický manželský trojúhelník, který ovlivní i osudy dalších postav. Diváci se mají na co těšit,“ říká režisér Jiří Adamec.

 

 



Autor:  cam

Přečtěte si
illis
19. 6. 2013 • 21:53

majojo a to si představ, že tam ještě bude hrát Vincek Navrátil, synek Žilkové . Taky mám dojem, že se tahle rodinka bez protekce neobejde, když ne Aguš, tak aspoň Vincek

majojo
19. 6. 2013 • 10:56

Takže obě herečky se jmenují Jan Janěková a ta mladší hraje manžela Igora Chmely, který je jejím partnerem. Tak to se ten seriál fakt v pr.del obrací.

janyna
19. 6. 2013 • 09:58

Seriál hodně "upadnul". Některé zápletky byly hodně absurdní. Prostě se na něj už nedívám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.