František Ringo Čech odepsal manželku: Měla velké kozy, teď už je to babizna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

František Ringo Čech odepsal manželku: Měla velké kozy, teď už je to babizna!

František Ringo Čech a prázdné místo po manželce
František Ringo Čech a prázdné místo po manželce (Martin Přibyl / Aha)

Naivní malíř a kontroverzní moderátor František Ringo Čech (69) je proslulý svými oplzlými názory na ženy. Neváhá dokonce urážet i svou manželku, který jeho ponižování snáší už přes 30 let.

Úkolem žen je podle Čecha být krásné. Pokud nemají schopnost muže potěšit svým vzhledem, jsou nepoužitelné. František Ringo tak nemá problém krásou neobdařené exempláře rozplakat a říct ženám, že jsou šeredné, tlusté a hloupé. Jeho manželka naštěstí v mládí fotila pro Playboy a věnovala se baletu, tak měla předpoklady jej zaujmout.

„Měla velké kozy, krásné dlouhé nohy. Já miluju baletky. Když vidím baletky, jsem úplně u vytržení,“ tvrdí Čech v magazínu Sedmička.

Po třicetiletém manželství ovšem jeho partnerka zestárla a ztratila své ženské zbraně. Ringo si ji však nechal, přestože si rád užívá i s jinými ženami. Rozvod by mu totiž zkomplikoval život. „Proč se rozvádět? Přijde nový partner a za tři roky je to stejné jako s tím předchozím. Akorát jste o polovinu majetku chudší. Ne ne ne, s babiznou zůstat furt a řešit to externí spoluprací a smlouvou o dílo,“ šokoval Čech, který má pro manželku nezvyklé pojmenování.

Dnes už má se svou ženou jen »sourozenecký« vztah a každý z nich má svůj vlastní soukromý život. Nevěru nebral nikdy vážně a otevřeně přiznává, že několikrát selhal. Jeho žena však také, a tak si nemají co vyčítat.

„Byla krásná, vydržela to se mnou, je to žena hrdinka. I když to taky tu a tam prožila s někým jiným, ale vždycky se vrátila pokorně ke svému dědouškovi,“ řekl a manželce.



Přečtěte si
fizi
17. 12. 2016 • 19:07

oldedek-skvěle!!!!! Je to prostě pičus

oldedek
17. 12. 2016 • 13:32

Teda Čechu zato ty "máš" schopnost potěšit svým vzhledem - už jsem se z tebe 3x poblil

rozara
25. 9. 2016 • 06:46

Už pleny nosí...

rozara
25. 9. 2016 • 06:44

Ani by s ním nebyl.Škoda Schelingera, byl úžasnej chlap, ten hlas.. hrál nám na čajích v Kralupech - radost veliká. Škoda ho, snad se pravdu někdy dozvíme, stejně jako o Ivanu Luťanském a Jiřím Hrzánovi...

rozara
25. 9. 2016 • 06:39

Ten je moudrej jako jeho zrcadlo. Radar666

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.