Alice Bendová už zase na plastice: Co si nechala vylepšit tentokrát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Alice Bendová už zase na plastice: Co si nechala vylepšit tentokrát?

Květen 2013  Odstranění pocení botoxem.
Květen 2013 Odstranění pocení botoxem. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Martin Hurda, Martin Přibyl)

Přestože je sama o sobě krásná a sexy, u odborníků na krásu ji potkáváme až příliš často. Každá žena se chce líbit, ale herečka Alice Bendová (39) to už přehání!

Kosmetika a kadeřník je jasná věc, ale Bendová experimentuje s novými odbornými metodami několikrát do roka. Nejvíc se vyžívá, když do ní mohou »píchat« jehličkami. Loni podstoupila laserovou operaci pro odstranění pocení, kdy si nechala vpíchnout dlouhou jehlu do podpaží, aby se v létě vyhnula propoceným koláčům na oblečení.

Poté se rozhodla zbavit vrásek na krku a objevila novou metodu, kdy si do krku nechala jehlami vpravit svou vlastní krev! „Snažím se o sebe pečovat, beru to jako prevenci,“ prozradila Bendová s tím, že se svým vzhledem je celkem spokojená. „Ale na to, že je mi devětatřicet a mám dvě děti, myslím, že to docela ujde,“ tvrdila se smíchem, když jsme ji zastihli při dalším hrůzostrašném zákroku – tentokráte jí do podpaží píchali botox. Proč?

„Důvod, proč opět podstupuji zákrok proti pocení, je velmi prostý, nechci používat deodoranty! Škodí bohužel zdraví,“ prozradila Alice.



Přečtěte si
marek.d
16. 6. 2013 • 18:02

Jistě že. Je HNUSNÁ A ODPORNÁ NEPŘÍJEMNÁ - babochlap,

marek.d
16. 6. 2013 • 18:01

Vždyť je to primitivní babochlapka, hrát neumí, nesympatická, megašeredná a megatrapná ohyzda je to, neumí nic, než machrovat a ukazovat šeredné zmršené silikony s jizvami a šeredný dlouhý chobot na kobylím ksichtu posetém bradavicemi.. Hnuska vypaatlaná primitivní je to - vyysloužilá stará š.lapka, no, tak čemu se divit..

marek.d
16. 6. 2013 • 17:59

Jj, ta udělá VŠECKO pro to, aby se objevila v bulváru, trapná kobyla nez talentu, příšerně asexuální a šredná bradavičnatá rypatá obluda, jak ji vidím, obrací se mi žaludek, a když promluví tím svým hnusným hlasem a začne machrovat, otvírá se mi kudla v šuplíku. Mmch kvůli ní jsme kdysi přestali sledovat pořad >Hádej, kdo jsem< - protože tam nehorázně machrovala a zkazila to celé, hnusný babochlap odpudivý.

marek.d
16. 6. 2013 • 17:57

.Přestože je sama o sobě krásná a sexy,< - to je dobrý vtip, určitě to mysleli ironicky. Bendová NIKDY krásná ani sexy nebyla, není, a nikdy nebude. Je jak špatně přeoperovaný chlap, strašlivě, přímo úděsně a děsivě šeredná! A to celá - kobylí ksicht, chobot, bradavice, zuby jak kůň, bradu jak buldok, spodní pysk takový mohutný... postava hřmotná, nehezká, neženská, zkažené silikony jen podtrhují celek - transka do travesti show - ale parodie, protože tam ti kluci jsou nalíčení a vystylovaní tak, že kolikrát jsou ještě hezčí než ty, které napodobují. Mmch - neslibovala tahle ošklivá nesympatická NEherečka, bez špetky talntu, že odjede navždy za hranice? Ať to už splní...

bernadette
16. 6. 2013 • 16:31

Už se o ní dlouho nepsalo, co? Tak si honem něco musela vymyslet. Je to kravka, co dodat. Hnusný ksicht zůstane hnusným ksichtem, ať do něj napícháte cokoli

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.