Krampolovi jsou na dně, nemají z čeho platit nájem v Pařížské! Hanko, teď je to na tobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krampolovi jsou na dně, nemají z čeho platit nájem v Pařížské! Hanko, teď je to na tobě!

Nikdo neni dokonalý
Nikdo neni dokonalý (Ladislav Křivan / Blesk)

Moderátor Jiří Krampol (74) se děsí časů, kdy bude odkázaný jen na svůj důchod. Pokud mu Prima skutečně zruší pořad Nikdo není dokonalý, dostane se s manželkou Hankou (51) do finanční tísně.

S rozpočtem Krampolových je to teď nahnuté, protože Jiří byl celý život zvyklý na honoráře za svou práci. Hanka tak mohl být ženou v domácnosti, která navíc veškerou práci v kuchyni ochotně přenechala svému zkušenému manželovi. Tak ovšem nelze žít věčně…

„Nikdy jsem nebyl žádný šetřílek. Hodně jsem prošustroval za rozvody a za cestování, kam jsem brával vždycky všechny svoje děti. Našetřeno opravdu nemám,“ přiznal Blesku Krampol.

Tak že by se začala ohánět Hanka? To nepřichází v úvahu. „Hrozí jí invalidní důchod,“ obává se Jiří, jehož penze by nepokryla ani nájem v nejdražší pražské lokalitě na Pařížské ulici. Krampolovým tak nejspíš hrozí, že se budou stěhovat. V Praze je naštěstí spousta jiných míst…



Autor:  cam

Přečtěte si
pikanteria
16. 6. 2013 • 21:32

Pokud se nepletu,tak nekde udajne na Okori maji byt ci dum. Tak at jdou tam. Hana v invalidce, Jiri si bude uzivat duchod. Tak malej mit nemuze. Chce top trochu skromnosti. A nebo se Hanca vyda na nakup za 5 prstu. To ma zmaknute.

hillaarkaa
16. 6. 2013 • 12:59

Jiříček může jít podpírat Hajajovi hlavu až bude v limbu a Hanču bych mohla upotřebit na mytí hajzlíků a nákupčí

jajas
16. 6. 2013 • 10:17

Tak já nevím...Začínám pochybovat o zdravém rozumu těch našich "umělců", kteří si snad představovali, že pokud mají v TV nějaký pořad, bude se tento vysílat až do skonání světa? Copak jim to nemyslí jako většině obyčejných lidí? Přeci situace v našem státě taková jaká je už trvá docela dlouho na to, aby si každý, kdo momentálně vydělává dokázal spíše ušetřit na ta léta, kdy se prostě dařit nebude, ne? A teď si ještě vzpomínám konkrétně na Krampola, jak se "durdil", když ho "Františka" z módní policie sjela za jeho oblékání a on nám sdělil, že neobléká žádný šunt, ale všechno jeho oblečení je značkové...Co k tomu více říct? Já chápu, že jeho věk je už vysoký na to, aby si všechno pamatoval, ale způsobů jak ušetřit se mu nabízí docela dost (včetně jeho překrásné a inteligentní manželky)!, takže...?

defakto
16. 6. 2013 • 08:19

Když je na tom Jiříček tak špatně, že musí žít jenom ze svého důchodu, stačí se přestěhovat z Pařížské ulici někde do paneláku na okraji Prahy. Když dřív nemyslel na zadní kolečka a všechny peníze probendil s Haničkou , ted by se o nej měla postarat ona sama. Je tu ještě další možnost , vzhledem k svému věku může jít do domu důchodců, vždyt tam na nej čeká jeho kamarát J. Sloup.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.