Milenka herečky Jitka Smutné (61) skončila v nemocnici: Smetlo ji auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milenka herečky Jitka Smutné (61) skončila v nemocnici: Smetlo ji auto!

Jitka Smutná s partnerkou
Jitka Smutná s partnerkou (lbp)

Se spisovatelkou Petrou Braunovou (46) žije bývalá hvězda seriálu Cesty domů Jitka Smutná už 10 let. Žijí spolu jako partnerky a dokonce se pustily do rekonstrukce staré školy. Když se Jitka dozvěděla, že její láska měla vážnou nehodu, skoro se sesypala…

Spisovatelka Petra Braunová přitom neseděla v autě sama, ale jela s ní i její dcera Marie. V autě byli i další lidé. „Petra měla nehodu, když ji s dcerou vezli naši na vlak a nějaký pán jim nedal přednost. Narazil do nich a odhodilo je to do sloupu,“ uvedla rodinná známá Lenka Koláčková.

Petra i její dcera skončily se zlomeninami na traumatologii v nemocnici v Klatovech. Později uvedla: „První dny nešlo udělat nic než stát, sedět, vstát, ležet na boku, dát ruce za hlavu, smát se, kýchat, kašlat, převléknout se, umýt se, otevřít plastovou láhev, trefit se lžící do pusy.“

Teď už je Petra v Praze a na svůj Facebook napsala: „Díkybohu jsem už doma a děkuju moc Jitce, která má před premiérou a dokáže se v tomhle lazaretu učit, a všem, kteří nám pomáhají. „Díky mé sestře Renátce, která nosí jídlo a hlavně díky mé třiaosmdesátileté mamince, která už konečně do telefonu přestala plakat,“ dodala spisovatelka.

Jitka Smutná byl pochopitelně v šoku, když se o nehodě dozvěděla. A skoro se složila. Teď už se vzpamatovává a snaží se svou partnerku podporovat, jak to jen jde.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.