Opuštěná Sabina Laurinová: Rozmnožování jsem už uzavřela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opuštěná Sabina Laurinová: Rozmnožování jsem už uzavřela!

S dcerkami Valentýnkou a Majou (uprostřed).
S dcerkami Valentýnkou a Majou (uprostřed). (Foto Slávka Červená)

Rozchod herečky Sabiny Laurinové (40) a jejího partnera Karla Kameníka (45) je stále tabu. Ačkoliv ho Laurinová do této chvíle nepotvrdila, o Kameníkovi se ani slovem nezmiňuje. Zůstala tedy na děti sama?

Herečka se už brzy objeví v novém seriálu televize Nova Doktoři z Počátků. Natáčení jí samozřejmě zabírá spoustu času, takže s desetiletou Valentýnkou a čtyřletou Majou jí pomáhá celá rodina. Kameník se ale neangažuje.

„Bez pomoci rodičů, blízkých a tety na hlídání by to asi nešlo, protože moje práce mě hodně zaměstnává,“ přiznala magazínu Aha! TV herečka, která je stále v jednom kole. „Dcery už mají své kroužky a mají jich hodně, takže občas mívám den rozdělený opravdu na minuty,“ dodává.

Laurinová už prozíravě ani neplánuje další děti. „Přiznám se, že teď už si to moc představit nedovedu. Myslím, že dvě děti ve spojení s mojí profesí maximálně stačí, aby se jim člověk mohl věnovat zodpovědně. Ale je pravda, že jsem si přála chlapečka, chtěla jsem Honzíka,“ zavzpomínala, ovšem s tím, že to už se asi nepoštěstí. „To se nedá předpovídat, ale myslím, že už jsem si svoji rozmnožovací řadu uzavřela,“ doplnila Sabina.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.