Csáková musí pod kudlu. "Ten malej hajzlík půjde ven," říká zpěvačka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Csáková musí pod kudlu. "Ten malej hajzlík půjde ven," říká zpěvačka

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Foto Aha! – Martin Hurda)

Chirurgický skalpel už se chystá na zpěvačku Ilonu Csákovou (42). Už roky ji trápí žlučník, ale teď už musí bezpodmínečně ven.

První problémy se žlučníkem zpěvačka zaznamenala před čtyřmi lety. To, že jde o následky drastických diet, které několik let držela, ale popírá. „Kdepak, ty za to nemohou. Mám to asi genetický a rozjelo se to po porodu, a protože žlučníkové diety moc účinné nebyly, půjde ten malej hajzlík ven,“ svěřila se deníku Aha! Csáková s tím, že už se nemůže dočkat, až bude po zákroku.

Její dva syny Daniela (3,5) a Dominika (9 měsíců) mezitím doma pohlídá babička. „Je to božská tchyně, kterou mi můžou všichni závidět. Naštěstí se zákrok dal naplánovat tak, abych nemusela rušit žádnou práci. Pod kudlu půjdu za pár dní – a už aby to bylo,“ neztrácí optimismus zpěvačka, ačkoliv jí moc do zpěvu být nemůže. Žlučník umí totiž pěkně potrápit!

Naposledy před operací se na veřejnosti zpěvačka ukázala na úterním koncertu Královen popu. A mezi nejpopulárnějšími českými zpěvačkami jenom zářila. „Cítím se opravdu dobře a strach z operace nemám, po dvou dětech bude jeden žlučník úplná brnkačka. Za dva dny budu doma,“ směje se Ilona.



Přečtěte si
adam.jacques
14. 6. 2013 • 18:02

Na operaci jde se žlučníkem, ale vrátí se s novejma kozama

ivoadler
13. 6. 2013 • 13:45

Nevíte, co znamená v maďarštině slovo csák? Občas se s tím setkávám, ale maďarský slovník nemám. Na internetu taky není. Já jen, abychom věděli, jaké má Ilonka kořeny.

lipno
13. 6. 2013 • 13:26

Csákové - kolik jich je, nebo je "redaktor" ZASE pod parou?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.