Agáta má větší prsa: Asi přes ně neviděla, auto jí přejelo nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta má větší prsa: Asi přes ně neviděla, auto jí přejelo nohu!

Vyprsená Agáta a její bebíčko.
Vyprsená Agáta a její bebíčko. (Aha! - Marek Pátek, facebook, koláž Ahaonline.cz)

Vylepšit si postavu do plavek se na poslední chvíli snaží Agáta Prachařová (27). Jelikož cvičení jí nikdy moc nevonělo, vzala si na pomoc drahou kosmetiku. A prý to funguje! Jenže... o chvíli později skončila v Ústřední vojenské nemocnici v Praze.

„Používám krém na prsa a vyrostly mi po obvodu o dva centimetry,“ pochlubila se Agáta. Její vyvinutější vnady si ale může v plné parádě vychutnat pouze její manžel Jakub Prachař (29).

A také, že tak činí! „Šťastná a spokojená,“ stálo na Agátině facebookovém profilu včera ráno. Na otázku co ji po ránu pro ni tak nezvykle rozveselilo, reagovala smíchem a s všeříkajícím výrazem odpověděla: „Měla jsem prostě super probuzení!“ Zdá se, že manželství jde této věčné rebelce opravdu k duhu.

Smích ovšem Agátě nevydržel dlouho. Jen o pár hodin později na facebooku místo svých zvětšených prsou vystavila fotku zraněné nohy v sádře. „Auto mi přejelo nohu. Je mi fakt hodně zle," řekla Agáta Prachařová serveru Extra.cz



Přečtěte si
ashzum
12. 6. 2013 • 22:02

Agáta možná je telýtko, ale krásnýýýýýýýýýýý

jity
12. 6. 2013 • 15:07

pokud to není nějaká nafouknutá bublina, tak tu přejetou nohu ji opravdu nepřeji i když je to telátko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.