Další průšvih Jiřího Pomeje: Podrazil nemocné bratry Nedvědy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další průšvih Jiřího Pomeje: Podrazil nemocné bratry Nedvědy!

Jiří Pomeje podrazil bratry Nedvědy
Jiří Pomeje podrazil bratry Nedvědy (koláž Ahaonline.cz)

Jiřímu Pomeje (48) se lepí smůla na paty. Přivedl sice před oltář svou přítelkyni Andreu (24), ale pokud jde o profesní stránku, nedokáže se zbavit nálepky smolaře.

Pokud se kdekoliv objeví jméno Pomeje, zavání to problémem. Naposledy se exmanžel Ivety Bartošové pokusil své producentské schopnosti využít při přípravách koncertu bratrů Františka a Jana (66) Nedvědových, který měl být symbolickou tečkou za jejich kariérou.

Koncert na festivalu v plzeňském Lachotíně se však konat nebude, protože Pomeje nedokázal prodat dostatek vstupenek. „Naštval tím hodně hudebníků, udělal školáckou chybu, když nezmapoval konkurenci. Koncert nebude, a to se na něj Honza s Frantou tak těšili,“ rozčílil se v Blesku manažer Nedvědových Vladimír Chromeček. Honza a František Nedvědovi přitom nemají sil na rozdávání. Oba trápí zdravotní komplikace a jsou si vědomi toho, že se jejich kariéra chýlí ke konci. „František stejně jako jeho muzikantští vrstevníci nedoslýchá. Honza je na tom ale hůř, na jedno ucho neslyší vůbec a na druhé špatně. Není v nejlepším rozpoložení, straní se lidí a s nikým nechce mluvit,“ prozradil manažer bratrského dua.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.