Iveta Bartošová má jasno: Exmanželka Rychtáře musí zmizet! Pak nám bude dobře… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Iveta Bartošová má jasno: Exmanželka Rychtáře musí zmizet! Pak nám bude dobře…

Iveta Bartošová a Darina Nová, dříve Rychtářová.
Iveta Bartošová a Darina Nová, dříve Rychtářová. (Koláž Ahaonline.cz)

Milenci z Uhříněvsi přesně vědí, kdo může za všechny problémy, trapasy a bezpráví, které se jim děje. Iveta Bartošová (47) a Josef Rychtář (55) společně označují za viníka Darinu Novou (55), bývalou manželku Rychtáře…

Jenže Darina tohle nařčení jednoznačně odmítá. Pravda, ona by měla důvod. Vždyť Ivetu hostila ve svém domě, když jí bylo nejhůř a blonďatá zpěvačka se jí odvděčila tím, že jí odloudila manžela a rozbila rodinu. Darina Nová nicméně tvrdí, že žádné naschvály Iveta ani Josefovi nedělá a žádné informace nikomu neposkytuje.

Rychtář však tvrdí, že to byla právě jeho exmanželka, kdo napráskal, že si z jejich domu Josef odnáší věci, přestože ještě stále nemají vypořádané společné jmění manželů. „Moje bývalá žena ráda médiím vypráví smyšlené příběhy,“ řekl k tomu Šípu Rychtář, kterému v tomto směru notně přitakává i Iveta.

Podle zpěvačky jsou to všechno jen nesmysly, které se opakují stále dokola. A Darina to podle ní nejspíš dělá jen proto, že ji to baví. Bartošová má zkrátka jasno, kde se rodí veškeré zlo, které se kolem ní a Josefa děje. „Je to asi tak, že až tahle paní zmizí z našeho života, přestanou vycházet v médiích nesmysly," prohlásila rozhodně Iveta.

Přečtěte si
catherin4
26. 6. 2013 • 10:25

Pokial viem, stareho Rychtara jak kradne zo spolocneho majetku nacapal a odfotil sused, aspon tak to bolo vtedy prezentovane. Ale prechlastana Bliveta je zvyknuta, ze vsetkych okolo seba len nici, nestaci, ze kamaratke prebrala chlapa, aj tak nema dost a nebude kludne spavat kym Darina dycha vzduch!

mirkazam
14. 6. 2013 • 12:38

Je neskutečná drzost, když ta fuchtle Bartošová, která má celou tu anabázi u Rychtářů na triku si ještě opovažuje něco takového tvrdit o tom, že by měla pani Darina zmizet. Je vidět, že takovou hovadinu může vypustit s huby pouze primitiv ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.