Michaela Kuklová končí v Ordinaci: Ničivé deprese! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michaela Kuklová končí v Ordinaci: Ničivé deprese!

Z depresí se Michaela Kuklová nemohla dlouhou dobu dostat.
Z depresí se Michaela Kuklová nemohla dlouhou dobu dostat. (Marek Pátek / Aha)

Jedna z nejpůvabnějších českých hereček, krásná Michaela Kuklová (45), si prošla peklem! Trpěla ničivými depresemi, a to i v době, kdy se zdálo, že je šťastná s dnes už bývalým partnerem Romanem Holomkem (55).

Z depresí jí nedokázala pomoci ani láska. „Zamilovala jsem se, svět zkrásněl, ale pořád jsem byla v depresi z těch vážných těžkostí, kterými jsem procházela. Děsily mě i takové úkony, jako že mám jít k zubaři nebo si nechat píchnout tetanovku. Bála jsem se každého dne, každého telefonu,“ svěřila se Kuklová v magazínu pro maminky.

Přestože měla vztah s mužem, o kterém tvrdila, že byl po drsném rozchodu s Jirkou Pomeje (48) tím nejlepším, co ji potkalo, nedokázala najít smysl života. Z těžkých depresí jí pomohlo až narození syna Romana (4,5). „Tím se celý svět obrátil do protipólu. Romíšek způsobil to, že mám radost, když ráno vstávám,“ šokuje herečka, která teď musí vyřešit pro změnu práci.

Její postava doktorky Ley Vágnerové v Ordinaci v růžové zahradě končí. „Míša už dotočila, její postava skončila na psychiatrii. Není ovšem vyloučeno, že se někdy v budoucnu do seriálu ještě vrátí,“ prozradil zdroj z televize.




Přečtěte si
darina1
11. 6. 2013 • 22:29

\no tak nejkrásnější není , jako herečka nic moc jen ufnukaná princezna Já ji moc nemusím žádná dobrá role,přijde mi fakt jednoduhá.

svatadala
11. 6. 2013 • 22:12

Zajděte si na oční...jedna z nejpůvabnějších? Viděli jste jí někdy zblízka...má ksicht jako struhadlo, poďobaný, nemytý s černými a ucpanými póry kolem nosu, no fuj: Každý chlap jí utekl, panovačná mr.cha.

jan.klub
11. 6. 2013 • 19:50

Ta že je půvabná? Vypadá jako transka.. Proc asi s ni zadny chlap nevydrzel. uknourana labilni chudinka. furt se o ni musi nekdo starat. zadnou princeznu by nehrála kdyby nebyla tenkrat manzelka Pomejeho. Brecela mu doma ze nemá role a on to pak za Andelskou schytal. At se stahne!

lillyli
11. 6. 2013 • 15:13

Chápu, že má deprese. Ale měla by vybírat lépe své partnery. Pomeje byl hlupák odjakživa a ten druhý zase gauner od pohledu. Vím, že je hodně jednoduchá, ale na tohle stačí snad i malá kapacita mozku, ne? Pomejeho stačí poslouchat nebo pozorovat 5 min. a je to jasné...primitiv, pohádkář, hulvát.

ivoadler
11. 6. 2013 • 15:03

Kuklová se mi nikdy nelíbila. Jediný, co jí sedlo byly role ztřeštěných princezen. To se nedá hrát věčně. Navíc má takovej tvrdej ksicht. Zřejmě po tatínkovi. Počítám, že na psychiatrii skončí nejen její televizní postava, ale i herečka sama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.