Exprezident Miss Zapletal: Vím, kdo Bolka připravil o farmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exprezident Miss Zapletal: Vím, kdo Bolka připravil o farmu!

Miloš Zapletal má jasno, jak ke krachu farmy Bolka Polívky došlo.
Miloš Zapletal má jasno, jak ke krachu farmy Bolka Polívky došlo. (Aha! - Ladislav Křivan, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Miloš Zapletal dlouhá léta nedílně patřil k soutěžím krásy miss. Pak ale náhle zmizel a stáhl se do ústraní. Společně s manželkou koupili starý statek, dali ho dohromady a podobně jako Bolek Polívka se pustili do provozování farmy...

A na rozdíl od Polívky se jim daří, byť musel Zapletal prodat svou pražskou agenturu a všechny peníze nasypat do farmy. Jeho kamarád Bolek Polívka je na tom o poznání hůře. Jeho ambiciózní projekt zkrachoval a on teď řeší, jak zamáznout dluhy. Miloš Zapletal tvrdí, že zná podrobně celou historii farmy slavného komika a tvrdí, že za krachem je přílišná důvěřivost Polívky.

Jako jasnou příčinu krachu označuje Zapletal fakt, že Polívka ani jeho Marcelka neměli na farmu dost času, a tak ji museli svěřit zaměstnancům. „Ti s farmou podle mého názoru i zkušeností nakládali jako za socialismu, neboť to nebylo jejich. A podle toho to dopadlo,“ řekl Šípu Zapletal, který jen poukázal na to, co v českých poměrech velmi často platí. Tedy že si svůj podnik musíte ohlídat osobně nebo o něj přijde.

Zapletal si také myslím, že tady existuje jistá skupina osob, které chtějí na potížích Polívky parazitovat a o jeho farmu ho připravit. Kdo přesně by to ale měl být, už neprozradil.

Přečtěte si
ivoadler
12. 6. 2013 • 15:58

Oni si ty komedianti myslí: zahraju všechno, tak můžu dělat všechno. Nejradši podnikají v gastronomii - nažeru se a ještě si budu do hospody chodit pro peníze. To by chtěl každý. Jenže to musím umět a hlavně se tomu věnovat. A to nekoresponduje s jejich bohémským způsobem života.

aksura
12. 6. 2013 • 13:48

Možná pan Zapletal ani nemusel tolik investovat. Měli byste tam taky napsat, kolik dotačních miliónů dostal on i jeho syn na vybudování ubytování a farmy.http://***farmablanik.cz/, http://***buchov.cz/.

mikimi
12. 6. 2013 • 11:25

Takže jinými slovy se o ní Bolek připravil sám, nemá se pouštět do něčeho, čemu se nechce věnovat, na co nemá čas nebo čemu nerozumí.

tenerife
12. 6. 2013 • 11:24

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.