Pokus o sebevraždu Jacksonovy dcery: Chtěla za otcem a Kurtem Cobainem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pokus o sebevraždu Jacksonovy dcery: Chtěla za otcem a Kurtem Cobainem!

Podobný úsměv, podobný osud?
Podobný úsměv, podobný osud? (Reuters, Profimedia.cz)

Už to jsou čtyři roky, co jejího otce našli mrtvého poté, co mu selhalo srdce. Teď se ale zdá, jako by se duch zpěváka Michaela Jacksona (†50), vrátil, aby si do záhrobí odnesl dceru Paris (15)!

Ta se ve středu pokusila o sebevraždu, když spolykala blíže neurčené prášky a sekáčkem na maso si pořezala zápěstí. Pomoc naštěstí přišla včas, ale není možné říci, že Paris pokus nezopakuje. Podle její matky Debbie Rowe (54) se trápí steskem po tátovi.

Skutečnost bude asi poněkud odlišná a Paris – i když navenek celé roky vystupovala jako veselá a statečná dívka – bude pořádně švihlá. Jedna z verzí o její sebevraždě tvrdí, že se nevyrovnala s tím, že jí zatrhli účast na »horor-show« kapely Marilyn Manson. A že Paris nehodlá pobýt mezi živými příliš dlouho naznačuje i její až fanatický obdiv ke Kurtu Cobainovi z kapely Nirvana, jenž si prohnal hlavu kulí ve věku pouhých 27 let. „Cobain je Ježíš!“ svěřila se na blogu Paris v půlce května.

Jak dlouho bude asi trvat, než se jí povede odejít za ním?



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.