Rozvedený Suchý poprvé otevřeně o Jitce Molavcové: Náhrada za manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozvedený Suchý poprvé otevřeně o Jitce Molavcové: Náhrada za manželku!

Jiří Suchý a Jitka Molavcová jsou nerozlučnou dvojkou, není divu, že ji bere jako svoji čtvrt manželku.
Jiří Suchý a Jitka Molavcová jsou nerozlučnou dvojkou, není divu, že ji bere jako svoji čtvrt manželku. (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Mládenecký život je pro Jiřího Suchého (81) jako dělaný! Kdo by si myslel, že po nedávném rozvodu s o šestačtyřicet let mladší Markétou (35) zanevře na ženy, mýlil by se. Našel si hned čtyři náhradnice a jednou z nich je Jitka Molavcová (63). Konečně objasnil, jaký mezi sebou mají letitý vztah!

Legenda divadla Semafor si čerstvě nabytou svobodu užívá plnými doušky. „Já mám čtyři velmi dobré kamarádky, jsou to takové moje čtvrt manželky. Každá je na něco jiného,“ prozradil deníku Aha! Jiří Suchý a poodhalil poslání některých z nich. „Jedna mě chodí masírovat, a poněvadž je blázen do filmů, tak si pouštíme filmy. Další z nich je Jitka Molavcová, se kterou hrajeme, ale chodíme spolu i do divadel nebo na různé společenské akce,“ prozradil Suchý, který tak konečně potvrdil jejich léta spekulovaný vztah.

Pasovat Molavcovou, se kterou spolupracuje už více než čtyři desítky let, do role plnohodnotné manželky, ho ale prý nikdy nenapadlo. „Myslím, že to nenapadlo ani jí, nám ten stav vyhovuje. Ona je těžký introvert jako já. Za dobu více než čtyřiceti let mezi námi ale nevznikl žádný rozkol, to je snad do Guinessovy knihy rekordů,“ smál se.

O Markétě... Od začátku žili odděleně

Téměř sedmiletý svazek Jiřího a Markéty (vzali se v srpnu 2006) byl už od počátku zřejmě odsouzen k zániku. Manželé spolu nesdíleli společnou domácnost ani lože. „Naše dohoda už byla od začátku, že každý budeme bydlet odděleně, ale kousek od sebe. Nebyl problém se dvakrát nebo třikrát týdně sejít,“ vysvětlil Suchý s tím, že oba časem dospěli k tomu, že bude lepší se rozvést. Ale i tak zůstali přátelé. „My jsme pořád v kontaktu, včera jsme spolu například večeřeli. Ona si hledá svou cestu, kterou ještě nemá ujasněnou,“ dodal.



Přečtěte si
inocenta
16. 1. 2014 • 12:29

ale náhrada uzpůsobená této době není.....jen pořebíráme zvenku, zpívá se angl., prostěčeština vymírá.

lienocka
12. 1. 2014 • 15:47

Teba už prepustili z blázninca?

lienocka
12. 1. 2014 • 15:45

Ale nájdeš aj omnoho bližšie ako v Afrike. Napríklad u nás na Slovensku. Veď sme bratia a sestry.

lienocka
12. 1. 2014 • 15:44

avion, pravdu máš. To Ivetka Rychtářových je iné kafé, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.