Zoufalá Monika Absolonová: Zatímco natáčela, někdo jí zničil byt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zoufalá Monika Absolonová: Zatímco natáčela, někdo jí zničil byt!

Monika svůj byt skoro nepoznala.
Monika svůj byt skoro nepoznala. (Aha! - Alexandr Malachovský, facebook, koláž Ahaonline.cz)

Nečekanou noční můru si za bílého dne prožila Monika Absolonová (36). Zatímco ona natáčela pro Českou televize soutěž Taxík, její byt se proměnil téměř v rozvaliny…

Naštěstí za demolicí domova zpěvačky nestáli lupiči ani vandalové. Kdo tedy způsobil tuhle spoušť? To Monika prozradila na svém facebookovém profilu: „Bydlím na kopci, povodeň nás nezasáhla, ale jiné přírodní neštěstí… Tuto fotku mi poslal před hodinou brácha, když šel vyvenčit Jonáše,“ napsala Monika Absolonová.

„Kytky jsou normálně na terase a z koberce jsem neměla v úmyslu vytvořit záhon... Až dnes dotočím Taxíka, zřejmě uškrtím svého rozkošného, spolubydlícího zahradníka,“ dodala Monika, jejíž pejsek má podle všeho opravdu neskutečné sklony k zahradničení. Před časem totiž Monice odstranil z kytek květináče tak šikovně, že samotné rostlinky nezničil. A proto vzkazujeme: Moniko, rozhodně Jonáše neškrť, takový talent je třeba rozvíjet ;-)





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.