Fanoušci hltali její nová ňadra: Angelina si polepšila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fanoušci hltali její nová ňadra: Angelina si polepšila!

Dvojice je stejná, ale prsa jsou nová!
Dvojice je stejná, ale prsa jsou nová! (Foto Reuters, EPA, ČTK/AP)

V Londýně byla v neděli v černém, a tak nebylo nic moc vidět. Ovšem na filmovou premiéru v Berlíně si Angelina Jolie (38) vzala těsné bílé šaty, které k nadšení fanoušků ukázaly, že co do velikosti poprsí si herečka rozhodně polepšila!

Mastektomie, tedy odstranění obou prsních žláz, kterému se Angelina ve strachu z rakoviny letos preventivně podrobila, hollywoodskou hvězdu v žádném případě nezlomila. Naopak, když nyní přišla na premiéru filmu Světová válka Z (World War Z) svého partnera Brada Pitta (49), zářila stěstím.

Bylo na ní vidět, že se konečně zbavila obav ze zákeřné nemoci. A fanouškům nelze zazlívat, že krásné Angelině očima přeměřovali její nová ňadra. Ta totiž opravdu vypadala plnější než před operací. Chirurg, který její nová ňadra modeloval, zjevně postupoval dle zásady »když už, tak už!«.



Přečtěte si
j-a-n-a
7. 6. 2013 • 08:16

Omyl,já jí nezávidím opravdu nic! Není co jí závidět,já jsem obyčejná holka,co má prsa svoje přírodní,ona vystrkuje na svět jen silikonový balóny a pokud nad nimi slintáš,tak slintej,já to nemám za potřebí . Podle mě je prostě jen ubohá,ale ne tím,že ji snad hrozí rakovina,to mě třeba taky hrozí,měli jsme ji v rodině,ale tím,že u toho musí mít novináře a taky tím,že hned po takové operaci ty balˇony nepřírodní vystrkuje,ale závist z mé strany,to si se šeredně spletl(la) já se mohu chlubit jen svýma přírodníma trojkama . A ušetři si prstíky a nepiš mi,že si vymýšlím,píšu pravdu a taky jen svůj názor,tak zdar a sílu a utři si sliny nad těma falešnejma ko-zama

schmusekatze
6. 6. 2013 • 22:04

ne necha si udelat psi usi , je opravdu trapna

mnpv
6. 6. 2013 • 20:01

Janinko, ty jsi jen trapná, závistivá, ubohá nánynka.

j-a-n-a
6. 6. 2013 • 13:09

No jasně,má nový prsa a samosebou o mnoho větší než měla ty svoje!!! Která normální ženská by si při takové operaci nechala prsa o tolik zvětšit ??? Normální ženská by byla ráda,že je po operaci,v tichosti by doma relaxovala. Jenže tahle husa,která si myslí,jak je světová,že si nechala amputovat prsa,si je samosebou musela nechat nafouknout jak balóny!! A místo toho,aby byla v klidu doma je okamžitě polonahá ukazuje světu!!TRAPKA OŠKLIVÁ!! Rakovina je hrozná věc,znám to z rodiny,ale tohle její chování je UBOHOST!! Přijde mi to až tak,že se za možnost,že onemocní rakovinou,jen schovala,aby líp okecala ty HNUSNÝ BALÓNY!!!U mě teda žádná hrdinka není,jen TRAPKA !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.