Věčný ženich Pomeje: Velký podfuk místo velké svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věčný ženich Pomeje: Velký podfuk místo velké svatby!

Andrea Pomeje si zkouší těhotenské oblečení
Andrea Pomeje si zkouší těhotenské oblečení (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Jiří Pomeje (48) vystřídal mnoho hereckých rolí, ale jedné se zbavit nemůže. A to role ženicha. Za sebou už má dvě svatby se svými ex-manželkami, svatbu v Thajsku se současnou manželkou Andy (24) a včerejší obřad, který se změnil v naprosté fiasko. Ale to mu nestačilo!

Obřad na tvrzi v Třebotově byl jeden velký podvod. Manželé si totiž řekli své ANO už v o den dříve na úřadě Prahy 1. To ale nezabránilo herci, aby uspořádal velkolepou veselku později. Pozváno bylo sto hostů, ale celá akce se kvůli počasí a podivné organizaci změnila v jeden velký trapas!

Pomeje celé dopoledne roznášel panáky a pokuřoval. Když přijela od kadeřníka jeho manželka, nebyl ještě ani oblečený do svátečního! Obřad byl odložen o 20 minut a pak už se plány celé velké slávy sypaly jak domeček z karet.

Hosté se po obřadu nevešli do kryté vinárničky a navíc čekali dlouho na jídlo. Někteří dokonce hlady okusovali svatební dort! Snad si dá herec s dalšími svatebními plány aspoň na čas pauzu.



Přečtěte si
demonxxx
2. 6. 2013 • 22:32

Takové zlo v očích jsem viděl pouze u jedné v životě a byla to strašná potvora.

kubajakub
2. 6. 2013 • 14:34

Kdyby aspoň držel pusu, ale on se chlubí tím, že mu i svatbu opět zacálují sponzoři - taková ostuda, kdyby byl zticha, udělá líp, Možná se snaží vyrovnat dluhy, ale nějak podívně - kdo mu platí dovolené v Thajsku a všecky jeho libůstky? Já bych ho proklepl, vždyť on je regulérní žebrák! Nechá si platit horentní sumy za frašku jménem svatba - v jeho případě JE o jen fraška. Doufám, že bude muset platit tu šaškárnu sám a dobře, že Pásek utáhl kohoutky. Proč by ho měl živit, lempla???

danuska555
2. 6. 2013 • 13:44

Ta jeho - Andrea ma falesne - oci. , neco jak. vereska! Ten tlustoch z tech dluhu, snad nikdy -nevyjde! Kdyz chtel ,aby mu to Pesek zacvakal! Z ceho by mu to asi ten slon splacel! Pasek, nic za nej -neplat!! At se staraji !!

havran2
2. 6. 2013 • 13:26

Je to podvodník on už jiný nebude.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.