Brožová: Jsem hospodyňka u Pinkasů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Brožová: Jsem hospodyňka u Pinkasů!

Kateřina Brožová se převtělila do role svůdné servírky.
Kateřina Brožová se převtělila do role svůdné servírky. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Do práce jsem přišla už ráno, abych umyla nádobí. A připravila si na dnešní odpoledne všechny ingredience, které jsou k tomuto receptu zapotřebí.“

„Do práce jsem přišla už ráno, abych umyla nádobí. A připravila si na dnešní odpoledne všechny ingredience, které jsou k tomuto receptu zapotřebí,“ zašprýmovala v restauraci U Pinkasů Kateřina Brožová (38). Přestože byla krásná herečka nastydlá, tak přišla oslavit 163. výročí dodávky plzeňského piva k Pinkasům.

Kateřina Brožová ten den vtipem přímo sršela. „To víte, když nejsou kšefty, musím vzít aspoň podobnou akci,“ smála se. Následně však dodala, že pozvání na tuto »servírovací« akcičku přijala jen proto, že majitel restaurace je její kamarád. Všem přítomným pak v roztomilé zástěrce servírovala své jarní závitky. Tajný recept na závitky však neprozradila. „Můžu říct jen to, že vepřovou panenku neplním, ale obaluji ji směsí masa s kořením. Navíc do ní přidávám kus velice jemně rozemleté rybky matesa,“ řekla Brožová.

Zároveň také prozradila, že ji s Tomášem Baťou, Ivanem Gasparovičem a Václavem Klausem, kteří jsou též častými návštěvníky Pinkasů, spojuje láska k dobrému pivu, které tam čepují. „Kdysi jsem natáčela film Švédská mísa a musela jsem tam na »ex« vypít pivo v jednom záběru. Jenže jak už to bývá, točilo se to asi šestkrát… Tak jsem si pak musela v šatně pořádně odpočinout a natočit to až po delší pauze,“ dodala Brožová. A jarní závitky paní Kateřiny zůstanou u Pinkasů na jídelním lístku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.