Namyšlený František Ringo Čech: Jsem sledovanější než Gott! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Namyšlený František Ringo Čech: Jsem sledovanější než Gott!

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

František Ringo Čech (69) se vrací na televizní obrazovku a prudce mu stouplo sebevědomí. Prohlašuje o sobě dokonce, že v leckterém ohledu zastíní dokonce i Mistra Karla Gotta (73).

Kontroverzního umělce teď čeká nová role moderátora. V pořadu Kdopak by se Čecha bál slibuje, že dojde na všechna třaskavá témata, jimž se politici vyhýbají.

Cesta Františka Ringo Čecha na televizní obrazovku však nebyla snadná. O návrat se pokoušel několik let, ale nebyl o něj zájem. „Nikdo mě nechtěl. Česká televize mi dokonce napsala odmítavý dopis, že mě lidi nechtějí a že nestojí o mé služby,“ postěžoval si Ringo v magazínu Instinkt.

O jeho služby ale projevila zájem TV Barrandov a Čech slibuje, že se jí jeho účast vyplatí: „Nahrávka mojí hry Pra, pra, pra se prodává tak dobře, že má diamantovou desku. Vždyť já jsem sledovanější než Karel Gott:“



Přečtěte si
nezmarm
14. 6. 2013 • 03:28

Ten bl.becek at si uz jde hodit masli. Nevim, kdo je na nej zvedavej, ale ja urcite ne. Nikdy nic nedokazal, je to namachrovanej frajirek, ktery ma asi komplexy ze sveho pindoura. Nechapu, proc media protezuji takove se.reblit.ky Jako je FRC nebo Ornella. Mame spoustu vynikajicich umelcu, o kterych by se melo psat. Tihle komedianti nejsou dobri ani ke kolotocum

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.