Vendula Svobodová o synovi (7): Byl dva a půl roku zmražený… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Svobodová o synovi (7): Byl dva a půl roku zmražený…

Vendula Svobodová Maroko
Vendula Svobodová Maroko (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Syn Venduly a Karla Svobodových Jakub přišel na svět za neobvyklých okolností. Jeho početí totiž předcházelo umělé oplodnění, na němž Vendula s tehdejším manželem pracovali několik let.

Dnes už je Jakubovi sedm let a Vendula přiznává, že jej občas rozmazluje. Po smrti Klárky si totiž pořídila doslova vymodlené dítě, které si hýčká. „Čekali jsme na něj pět let. Není žádným tajemstvím, že Kuba je počatý z umělého oplodnění. Na to, že byl dva a půl roku zmražený, je docela čilý,“ řekla Svobodová v magazínu Sedmička.

O dalšího potomka se pokoušela i s druhým manželem Patrikem Aušem, ale bezvýsledně. „Těch pokusů jsme měli opravdu hodně. Bohužel, několikrát nám to nevyšlo. Žena potom nejenom nakyne, ale cloumají s ní hormony a brečí i u reklamy na plenky,“ přiznala Vendula nepřímo několikanásobný potrat a nepříjemnou životní kapitolu uzavřela slovy: „Shrňme to tak, že jsme několikrát měli naději, ale ta se nakonec bohužel nenaplnila.“

Svobodové je 40 let, a tak ji myšlenky na další dítě opouští. „Myslím, že už jsem skončila. Nedovedu si představit, že bych v padesáti psala s dítětem úkoly do první třídy,“ tvrdí prezidentka Kapky naděje.



Přečtěte si
majojo
31. 5. 2013 • 10:59

Ale vždyť ona nikdy nechtěla dítě, ona chtěla dědice. Píp, píp, píp. Krááva nevydojená.

zmija17
31. 5. 2013 • 07:03

//" Na to, že byl dva a půl roku zmražený, je docela čilý,“\\ =========================================== ...tak toto si musim zapamatat. Tomu sa vravi vyrok roka !

letni
31. 5. 2013 • 06:04

proč krmíte čtenáře Svobodovou?Takových, které se zviditelňují na prachatých stařících ,střídajících milence z rozmaru,je plno. Zaměřte se už konečně na mladé lidi ,kteří se vypracovali svou pílí a nejsou jejich předností lifting a silikony.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.