Pomeje a jeho Andrea těsně před svatbou: Proč si odmítají koupit prstýnky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pomeje a jeho Andrea těsně před svatbou: Proč si odmítají koupit prstýnky?

Snoubenci Andrea s Jirkou se svatbou nestresují.
Snoubenci Andrea s Jirkou se svatbou nestresují. ( Foto Aha! – Roman Souček)

U budoucích manželů Pomeje vrcholí svatební přípravy. Snoubenci Andrea Šťastná (24) a produc-ent Jiří Pomeje (48) ale svorně přiznávají, že se nestresují víc, než je nutné, a s plněním svatebních povinností začali teprve v pondělí. Tedy pouhých pět dní před tolik očekávanou veselkou!

„Máme rádi volnej styl, takže s přípravami jsme začali dva týdny před svatbou. To hlavní ale zařizujeme až od pondělka,“ zůstává překvapivě v klidu Pomeje.
Co tedy šťastný páreček všechno zařídil? „Poslali jsme svatební oznámení, objednali koláčky a netradiční dort, který vlastně ani není dort. Bude to překvapení,“ nechce producent vyzradit svatební tajemství.

Nezapomněli ale ani na další důležité věci jako jsou květiny, šaty pro nevěstu, oblek pro ženicha nebo auta. Jediné co řešit nemusí jsou snubní prstýnky. „Z pověrčivosti si necháme ty z Thajska,“ řekl Aha! Pomeje.





Autor:  pet

Přečtěte si
tenerife
31. 5. 2013 • 07:36

Ty prstýnky z Thajska jsou moc pěkné, tak ať jim přinesou štěstí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.