Věříte té náhodě? Ve finále třetí SuperStar je potřetí Čech i Slovák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věříte té náhodě? Ve finále třetí SuperStar je potřetí Čech i Slovák

Zleva doprava: Finalisté prvního ročníku Martin Chodúr (CZ) a Miro Šmajda (SK), finalisté druhého ročníku Lukáš Adamec (SK) a Gabriela Gunčíková (CZ), finalisté třetího ročníku společné SuperStar Štefan Pčelár (SK) a Sabina Křováková (CZ).
Zleva doprava: Finalisté prvního ročníku Martin Chodúr (CZ) a Miro Šmajda (SK), finalisté druhého ročníku Lukáš Adamec (SK) a Gabriela Gunčíková (CZ), finalisté třetího ročníku společné SuperStar Štefan Pčelár (SK) a Sabina Křováková (CZ). (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Poté, co zpěvák Adam Kukačka dokukal v nedělním přímém přenosu Česko Slovenské SuperStar, stojí před branami finále opět dvojice složená z jednoho zástupce Čechů a jednoho zástupce Slováků. Je náhodou, že od doby, kdy máme společnou SuperStar se Slováky, to tak bylo pokaždé?

Finálovou bitvu svedou Sabina Křováková (20) a Štefan Pčelár (25). A je snad opravdu jen náhodou, že ve finále uvidíme po jednom zástupci z každé země. Pokud se bude historie opakovat i ve finále, měla by se vítězkou stát Češka Sabina. V prvním ročníku totiž vyhrál (zaslouženě) Čech Martin Chodúr, v druhém ale trochu nečekaně Lukáš Adamec, kterého celou SuperStar trumfovala Gunčíková. Teď by tedy měla být na řadě Češka.

Anketa

Věříte, že složení finálové dvojice je náhoda?
Celkem 476 hlasujících

I letošní ročník jde v mnohém proti očekávání. I když Slováci ze soutěže vypadávali jako první, přesto se do finále prokousal Štefan Pčelár. A sledovanost velkého finále, které nás čeká už v neděli, je tak z pohledu obou televizí zajištěna. Televize Markíza a Nova pochopitelně odmítají nařčení, že by soutěž mohla být zmanipulovaná. „O postupu účinkujících rozhoduje hlasování diváků. To zajišťuje nezávislá společnost a kontroluje notář. Vaši otázku byste tak spíš měli položit divákům, než televize,“ reagovala na dotaz Nového Času mluvčí Markízy Tatiana Tóthová.





Autor:  ph,Nový Čas

Přečtěte si
slun
30. 5. 2013 • 08:20

Je to škoda.Nova je profláklá toudle špínou. Už 4 kola do zadu bylo jasné,že tam toho mečícího krasavce udrží.Takže radar666 to napsal dobře:šaškárna-šaškárna-šaškárna!

zadnice
29. 5. 2013 • 09:57

Naprostý souhlas, ani se na to už dávno nedívám!!!

radar666
29. 5. 2013 • 09:51

Jako vždy a u všech podobných reality show je vše dopředu perfektně zrežírované a připravené. Tady se na náhodu a vrtochy diváků nehraje,jsou v tom až příliš velké peníze. Takže to je celé po Klausově kuponové privatizaci druhý největší podvod v naší republice. Šaškárna pro náctileté puberťačky a skvělý byznys pro operátory. Nic víc,nic míň !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.